arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
19°C
Bodrum
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
26°C

MUĞLA ORMANSPOR: ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR…

MUĞLA ORMANSPOR: ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR…
10 Ekim 2016 15:24
A+
A-

Muğla Ormanspor Genel Menajeri İlker Cömert; Yeni bir takımız, takımın oturması için zamana ihtiyacımız var

huseyin-ilker-comertTürkiye Basketbol 1.Liginin çok önemli takımlardan oluştuğunu belirten Muğla Ormanspor Genel Menajeri İlker Cömert, “Kısıtlı bütçemizle doğru kararlar vererek ligde kalıcı olmaya çalışıyoruz. Kendi evimizde ki ilk maçımızda Gelişim Kolleji karşısında istediğimiz oyunu sergileyemedik. Fakat deplasmanda Güçlü ve bütçe olarak nerdeyse 3 katımız olan Samsun ankent karşısında olumlu sinyaller aldık. Lige geç girmemiz nedeni ile maalesef istediğimiz şekilde ve rahatlıkta transfer yapamadık. Genç bri takımız ve zaman ihtiyacımız var. Taraftarlarımız Basketbolseverler bize güvensinler 2-3 hafta içinde toplarlanacağımıza inanıyorum” dedi.

Özellikle Uzun Amerikalı oyuncuları Kervin Bristol’den istenilen verimi henüz alamadıklarını söyleyen Cömert, takımın daha iyi olması ve Muğlalı Basketbolseverlere heyecan vermesi için büyük bir özveri ile titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

İlk oynanan karşılaşmada salona gelen taraftarlara teşekkür eden, Muğla Ormanspor Genel Menajeri İlker Cömert; Bu hafta Cumartesi günü kışlada ki 3000 kişilik Menteşe Spor Salonunda Banvit Bandırma Kırmızı takımı ile oynayacağız. Bu hafta ligin en güçlü takımı Süper Lige çıkacak takımı olarak gösterilen Acıbadem Üniversitesini yendiler. Genç ve mükemmel bir takımlar. Ama her zaman favoriler kazanmaz. Ben bu hafta taraftarımızın salonu doldurması durumunda bu maçtan galibiyet ile ayrılacağımıza inanıyorum dedi.Bu sene ki hedeflerinin ligi 0rta sıralarda bitirmek olduğunu da sözlerine ekleyen Cömert, taraftarlarımız bizleri seven destek veren Basketbolseverler sakın ümitsizliğe kapılmasınlar. Bu lig kolay bir lig değil.Biz henüz çok yeniyiz emekleme seviyesindeyiz. Elbette kalkıp yüreyeceğiz ama bu tüm şehrin buna inanması ve destek vermesi ile mümkün olabilir dedi.

Öte yandan Muğla Ormanspor Basketbol Takımının 14 Ekim Cuma akşamı saat 20.00 da Rüya Park AVM de Muğlalılar ile İmza ve Medya gününde bir araya gelecek. Tüm oyuncuların katılacağı Medya Gününde Muğlalı vatandaşlar Basketbol takımı ile bir araya gelecek ve değişik etkinliklere katılma ve seyretme fırsatı bulacaklar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.