arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
ALTIN
2.326,20
BIST
9.112,33
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Muğla Milletvekili Yavuz Demir’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı…

Muğla Milletvekili Yavuz Demir’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı…
28 Ekim 2020 12:23
A+
A-

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Türkiye Cumhuriyeti’nin 97’inci kuruluş yıldönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Demir, mesajında; “Aziz milletimizin ruhuna en uygun yönetim biçimi cumhuriyettir. Milletimizin bugün içinde bulunduğu ve eşine az rastlanır bu birlik beraberliği de cumhuriyetimize borçluyuz.” dedi.

Arena Bodrum Haber- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Türkiye Cumhuriyeti’nin 97’inci kuruluş yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Demir, mesajında cumhuriyetin Türk milletinin ruhuna en uygun yönetim biçimi olduğuna işaret etti.

Demir, mesajında, “Milletimizin binlerce yıllık devlet geleneğinin son fidanı olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97. yıldönümünün coşkusunu ve heyecanını, en önemlisi de gurur ve iftiharını bugün milletçe idrak ediyoruz.

Şanlı geçmişimizin ve bu ülkeyi kuran milletimizin sahip olduğu inanç ve güçle İstiklal Mücadelesinde gösterdiği başarının temelinde yatan birlik ve beraberliğimiz, bugün ülke ve bölge olarak ateşten çemberden geçtiğimiz bu dönemeçte ve sonrasında önümüze çıkabilecek engelleri aşmak için yine ihtiyacımız olan kudrettir. Ruh kökümüze olan bağlılığımızı ve manevi – milli kimliğimizi muhafaza ederek, millet – devlet bütünlüğü içerisinde birlik beraberliğimizi sürdürerek Türkiye Cumhuriyeti’nde her zorluğun üstesinden geleceğimiz inancı içindeyim.” dedi.

Türk milletinin ruhuna en uygun yönetim biçiminin cumhuriyet olduğuna yürekten inandıklarını aktaran Demir, “Dünyanın söz sahibi önde gelen ve mazlumların da yükselen sesi olarak öne çıkan devletimizin her zaman daha yükseklerde yer alabilmesi için mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz. Cumhuriyetin, aziz Türk milletinin karakterine en uygun yönetim biçimi olduğuna yürekten inanıyoruz. Milletimizin bugün içinde bulunduğu ve eşine az rastlanır bu birlik beraberliği de cumhuriyetimize borçluyuz.” dedi.

Demir,” ‘Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır’ sözüne olan inancımızla, cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve toprakları bizlere vatan yapmak için kendilerini feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyor, başta Muğlalı hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygı sunuyorum.” İfadeleriyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.