arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
22°C

MUĞLA ECZACI ODASI 16. DÖNEM SEÇİMLİ OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ…

MUĞLA ECZACI ODASI 16. DÖNEM SEÇİMLİ OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ…
8 Eylül 2019 13:52
A+
A-

Muğla Eczacı Odası 16. Dönem Seçimli olağan kongresi 07 Eylül 2019 Cumartesi günü oda hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan odamız Genel Sekreteri  Ecz. Saim KORKMAZ  ,Saygı duruşu ve İstiklal Marşının sunduktan sonra  Kongre tarafından  Divan Kurulu seçimleri gerçekleştirildi. Divan Kurulu Başkanlığına geçmiş dönem yönetim kurulu başkanı Ecz. İbrahim ERTÜRK, yardımcılıklarına da Ecz. Meltem ÇAYAN ve Ecz. Sinem Bato DURAK seçildi. Divan Kurulu Başkanı Ecz. İbrahim ERTÜRK Kongrenin hayırlı olmasını dileyerek  15. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Kadir Serkan TEKİN açılış konuşmasını yapması için kürsüye davet etti.

Tekin açılış konuşmasında şunları söyledi;

Bir seçim dönemi, bir genel kurul ve maalesef yine düşük bir katılım, Her toplantı, eğitim ve genel  kurul da sitem ediyorum. Belki sizde sıkıldınız, ama bakıyorum salonun en dolu olması gereken bu günde yine 50-60 kişiyle genel kurul yapıyoruz.  Mesleğimizin bu kadar sıkıntılı geçtiği bir süreçte bence daha çok katılımlı daha aktif birlik halinde kenetlenmiş bir örgüt olmalıyız. Diye düşünüyorum.

15.Dönemimizi geçirdik hatalarıyla, sevaplarıyla, Elimizden geldiğince mesleğe kazanımlar elde etmeye çalıştık.

Kabaca bahsedeyim, çünkü ayrıntılarıyla biraz sonra Genel Sekreterimiz gerek çalışma raporunda gerekse yapacağı konuşmada sizleri bilgilendirecektir.

2 Meslektaşımız Ankara’da ödüle layık görüldü. Birisi Rehber Eczanemde yapmış olduğu çalışmalarla, diğeri Türkiye’de değil Dünya’da yaptığı kabul görmüş. Zeytin ve Zeytin yağımızı tüm Dünya’ya tanıtan bir meslektaşımız.

Isı nem uygulamasının sağlıklı  çalışmayacağını gittiğimiz her yerde anlattık.

Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde kurduğumuz birim tüm 48 ‘deki eczanelerimize hizmet vermeye devam ediyor,Muvazaa konusunda çalışmalar gerçekleştirildi, Üyelerimize gelişen tüm olay ve konularla ilgili duyurularımız anında yapılıyor, ve son olarak da odamızda Danışman Eczacı istihdam etmeye başladık.

Değerli çalışma arkadaşlarım; 16. Dönemde seçilecek olan yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyor, Mesleğimiz adına kongremiz ve seçimlerimizin hayırlı olmasını diliyorum”

Raporlar okundu ve oylandı…

Daha sonra Kongre gündemine geçilerek Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Burak SÖĞÜTLÜ tarafından 15. Dönem ikinci yarıyıl çalışma raporu okundu. Çalışma raporunun okunmasının ardından Oda Saymanı ECZ. Ömer ÇETİNER 32. Bölge Muğla Eczacı Odası ve iktisadi işletmesinin hesap raporları genel kurulu sunuldu.

Gündem gereği sırasıyla Denetme Kurulu raporu ve 2019-2020 16. Dönem Yönetim Kurulu Tahmini bütçesi okundu. Divan kurulu tarafından 15. Dönem Yönetim Kurulu raporları oylanarak kabul edildi.

Dilek ve Temenniler bölümünde Oda Genel Sekreteri Ecz. Saim KORKMAZ konuşma yaparak 15. Dönemde yaptıkları icraatları anlattı. Ayrıca Odamız eski başkanlarından ve kurucu başkanımız Ecz. Salih KÖLEOĞLU  seçilecek olan yeni yönetim kurulundan beklentilerini anlattı.

16.Dönemde görev yapacak organlar seeçildi…

Divan Kuruluna  16. Dönem Yönetim Kurulu adayları sunuldu. Tek Listenin aday olduğu seçimli olağan kongremiz daha sonra sona erdi.

8 Ağustos 2019 Pazar günü yine oda hizmet binamızda  saat 09:00 da yeni dönem için oy kullanma işlemi başladı. İlk oy kullanma işlemini gerçekleştiren 15. Dönem Yönetim kurulu Başkanı Ecz. Kadir Serkan TEKİN “Seçimlerin odamıza ve mesleğimize hayırlı olmasını diliyorum” diyerek oyunu kullandı.

Resmi Olmayan sonuçlara göre  16. Dönem Yönetim Kuruluna Ecz. Kadir Serkan TEKİN, Ecz. Saim KORKMAZ, Ecz. Ömer ÇETİNER, Ecz. Burak SÖĞÜTLÜ, Ecz. Cem DEMİR, Ecz. Fikri Devrim MAVİOĞLU ve Ecz. Anıl GENÇTÜRK

Büyük Kongre Delegeliklerine; Ecz. Kadir Serkan TEKİN, Ecz. Saim KORKMAZ, Ecz. İbrahim ERTÜRK, Ecz. Burak SÖĞÜTLÜ, Ecz. Cem DEMİR, Ecz. Anıl GENÇTÜRK ve Ecz. Nuri ÖZTÜRK

Onur Kurlu Üyeliklerine; Ecz. Sebahat TOTOŞ, Ecz. Begüm ÖCAL, Ecz. Tülay KİRİŞÇİ, Ecz. Mehmet ZEYBEKOĞLU ve Ecz. Derya Duran KARABIÇAK

Denetleme Kurulu Üyeliklerine; Ecz. Ebru MORA, Ecz. İlkay Sever TAP ve Ecz. Övünç ÖZTÜRK seçildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.