arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
22°C
Bodrum
22°C
Açık
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

MİLAS YAPI FUARI KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE 9 MART’TA AÇACAK…

MİLAS YAPI FUARI KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE 9 MART’TA AÇACAK…
6 Mart 2017 22:01
A+
A-

Milas Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı, 9 Mart’ta kapılarını ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor. 

60 firmanın katılması beklenen ve bu yıl ilk kez düzenlenen 09-12 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’na sayılı günler kaldı.

 

Milas’ta 3 gün sonra kapılarını ziyaretçilere açacak olan Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı, yapı sektörüyle vatandaşları buluşturmaya hazırlanıyor. Milas’ta bir ilk olma özelliğini taşıyan yapı fuarda, ülke çapındaki yaklaşık 60 firma stant açacak. Fuara katılacak olan firmaların katılım giderlerinin yarısı, KOSGEB tarafından karşılanacak. Fuarın düzenleyici firması Expolink Fuarcılık, Milas’ın yapı sektöründe çok önemli bir potansiyele sahip olduğunu ifade ederek Milas Yapı Fuarı’nın 10 yıl sürecek bir proje olduğunu kaydetti. Milas’ta 02 -05 Mart tarihlerinde düzenlenen Milas 8. Güney Ege Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, oldukça vatandaşlardan büyük ilgi görmüştü.

Gerçekleştirilen Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın ardından 9 – 12 Mart tarihleri arasında bu kez Milas Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı düzenlenecek. Milas yapı fuarına; Muğla’dan Çanakkale’ye, İzmir’den Kayseri’ye dek Türkiye’nin dört bir yanından 60 dolayında firma katılarak stant açacak. Fuarda, bir binanın temel kazım makinelerinden mutfak ve banyo aksesuarlarına, çatı kaplamasından ev içi dekorasyon ürünlerine kadar pek çok ürün sergilenecek.

Expolink Fuarı Yöneticisi Serdar Erdoğan, yapı fuarı için Milas’ın büyük potansiyele sahip olduğunu belirterek “Milas yapı sektörü için çok büyük bir potansiyele sahip. Didim’den Ören’e, Bodrum’dan Muğla’ya kadar çok geniş bir çevreye hitap ediyor. Üstelik burada çok canlı bir konut, ikinci konut ve yazlık bina yapımı sürüyor. Bu nedenle Milas’ta yapı fuarı düzenliyoruz. Üstelik Milas’ta çok iyi bir fuar kültürü var. Milaslılar fuarlara çok ilgili. Bunu tarım fuarında da görüyoruz. Milaslıların yapı fuarına da aynı ilgiyi göstereceklerinden eminiz.” dedi. Erdoğan, Milas Yapı Fuarı’nın 4 bin metrekarelik bir alana kurulacağını ifade ederek şunları kaydetti “Şu anda fuardaki stantların yüzde 90’ı doldu. Muğla’dan Çanakkale’ye, İzmir’den Kayseri’ye kadar geniş bir coğrafyadan katılım olacak. Fuarda akıllı ev teknolojileri, yapı kimyasalları, güneşten evin ihtiyacı olan elektriğin karşılanması, inşaatlar için kullanılan iş makineleri, prefabrik evler, ev dekorasyonu ile ilgili çeşitli ürünler sergilenecek.”

09 – 12 Mart tarihleri arasında Milas’ta, TARİŞ’in Balçık mevkiindeki pamuk tesislerinde düzenlenecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.