arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5474
EURO
34,9987
ALTIN
2.434,94
BIST
9.766,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Milas Güney Ege Fuarı devam ediyor…

Milas Güney Ege Fuarı devam ediyor…
6 Mart 2020 11:52
A+
A-

Milas Güney Ege 11. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı törenle açıldı.

Balçık mevkisindeki TARİŞ 152 No’lu Pamuk Tarım Satış Kooperatifi’nin depolarında açılışı yapılan fuara 211 firma katılıyor.

Expolink Fuarcılık yöneticisi Zeki Erdoğan da fuar için kullanılan TARİŞ deposunun kira sözleşmesinin yenilenememesi nedeniyle fuarın yeriyle ilgili bir belirsizlik olduğunu dile getirdi.

Fuarın açılışında bulunan Muğla Valisi Esengül Civelek, zeytin ve zeytinyağı, çam balı, ören portakalı, narenciyesi ve diğer ürünleri tadarak bilgi aldı.

Bu son fuar olabilir…

Açılış konuşmasını yapan Expolink Fuarcılık yöneticisi Zeki Erdoğan, fuarın 211 firmanın katılımı ile gerçekleştiğini, 400 markanın yer aldığını belirterek, “açılışımıza katılan protokol ve çiftçilerimize teşekkür ediyoruz. Fuarımızın açılışını bugün hep birlikte yapacağız. Bugün burada açılışını yaptığımız son fuarımız. Bu alan bundan sonraki süreçte bizlere tahsis edilmeyecek. İnşallah yöneticilerimiz biran önce Milas’a bir fuar alanı kazandırırlar. Yoksa son fuar etkinliğimiz de olabilir. Gelecekte ne olacağını bilmiyoruz” dedi.
Erdoğan’ın ardından Muğla Valisi Esengül Civelek söz alarak, Milas Güney Ege 11. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın Muğla’ya, bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.
Yapılan konuşmaların ardından fuarın açılışı gerçekleştirildi.

Alan daraldı, katılımcı sayısı azaldı…

Bu yılki fuar katılımcı ve alan konusunda da dikkat çekti. Milas’ın tarım ve hayvancılık alanıda öne çıkan bir çok kurum ve sivil toplum örgütü de fuarda yer almadı. Fuar alanının bir bölümünün farklı bir çalışma için yıl boyunca kiralanmasından dolayı alanda da daralma yaşandı. Firmalar katılmamalarını alan darlığına bağladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.