arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3812
EURO
35,0362
ALTIN
2.326,46
BIST
9.138,22
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Milas Belediyesi Afet Protokolü İmzaladı…

Milas Belediyesi Afet Protokolü İmzaladı…
11 Aralık 2020 10:19
A+
A-

Milas Belediyesi ile Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (MİDOSK) ve Milas Tema temsilciliği arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Arena Bodrum Haber – Milas Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen protokol imza törenine Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter, Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol, Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bekir Güney, Milas Dağcılık ve Doğa Spor Kulübü Başkanı Baki Çetinkaya, Başkan Yardımcısı Oğuz Şen, Sayman İsmail Işık ve Milas Tema Temsilcisi  Mehmet Nergiz, katıldı.

Arama Kurtarma Hizmetleri Yürütülecek…

Protokol kapsamında, Milas coğrafi sınırları içerisinde meydana gelecek doğal afetlerde ve acil durumlarda arama kurtarma hizmetlerinin yürütülmesinde, Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Milas Tema ile  Milas Belediyesi  bünyesinde oluşturulmuş acil durum ve arama kurtarma ekiplerinin görev ve sorumluluklarının tespit, koordinasyon, hareket tarzı, ilk yardım, arama kurtarma yanı sıra;  doğa sporu, kültür-turizm ve sosyal faaliyet çalışmalarında işbirliğinde bulunmak, doğal varlıkların korunması, erozyon ile mücadele için  ağaçlandırma ve çevre bilincinin geliştirilmesi  temel amaç olarak mutabakata varıldı.

Daha Yaşanabilir Dünya İçin Çalışmalar Yapılacak…

Taraflar, Milas coğrafi sınırları içerisinde yaşanabilecek doğal afetlerler, kayıp, yaralanma, vb. durumlar ile dağcılık, doğa sporu ve daha yaşanabilir dünya için doğal varlıkların korunması, çevre bilincinin geliştirilmesi, Erozyon ile mücadele için ağaçlandırma, kültür-turizm ve sosyal hayatı geliştirmek gibi temel faaliyetlerde beraber çalışmak  üzere işbirliği yapmaları konusunda mutabakata vardı.

Protokolün kapsam ve amacı belirtildikten sonra Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Milas Dağcılık ve Doğa Spor Kulübü Başkanı Baki Çetinkaya, Milas Tema Temsilcisi  Mehmet Nergiz tarafından iş birliği protokolü imzalandı. Protokol imza töreninin sonunda Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü temsilcileri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ a üzerinde kulüp arması bulunan forma ve şapka hediye ettiler. Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ da kulüp temsilcilerine plaket takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.