arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3007
EURO
34,8023
ALTIN
2.417,13
BIST
10.267,09
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

MHP Yönetimi Basınla Buluştu…

MHP Yönetimi Basınla Buluştu…
12 Ekim 2020 11:27
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı, Bodrum’da görev yapan basın mensuplarıyla biraraya geldi.

Arena Bodrum Haber – Bitez Mahallesinde faaliyet gösteren Kaşıbeyaz Restoran’da gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya İlçe Başkanı ve Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Bahattin Kul ve yönetim kurulu üyeleri ile basın mensupları katıldı. 

Bodrum İlçe Kongresi sonrası basın mensupları ile tanışma ve kaynaşma amacıyla düzenlediklerini ifade eden Başkan Kul “Bodrum’da yaptığımız veya yapacağımız herhangi bir uygulamanın tamamen basından geçtiğini, basınla beraber hareket etmemiz gerektiğini, basın olmadan hiçbir şekilde kitlelere ulaşamayacağımızın bilinci içerisindeyiz. Dolayısıyla bizim için önemli olan şey, hep birlikte bir aile gibi hareket etmek” dedi.

İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin görev alanlarını da ifade ederek basına tanıtan Kul, “Biz bir siyasi partiyiz. Hedefimiz, her partinin olduğu gibi Bodrum Belediyesini almak, alabilmek için çalışmalar yürütmektir. Amacımız budur. Biz yerel belediyenin Bodrum halkına yaptığı ve yapacağı işlerin takipçisi olacağız. Tüm çalışmaların takipçisi olacağız” dedi.

YK üyelerinin tanıtılmasından sonra basın mensuplarının sorularına cevap veren Kul, Belediye meclis üyesi olarak belediyenin çalışmalarını nasıl bulduğu sorusuna ise şu yanıtı verdi:

“Belediyedeki en büyük eksiklik koordine olamamak. İşin başında olan, işi yürüten arkadaşlarımızın yeterince titiz davranmadıklarını ya da işin ehli olan insanların o oluşumların içinde olmamaları şeklinde gözlemliyoruz. Çok kısa süre alacak işlerin uzun süreye yayılması. Ama yapılan şeyler yanlıştır demiyoruz, eksik yanları var. Birtakım yanlış uygulamaların olduğunu gözlemliyoruz. Başkan Ahmet Aras bey çok olumlu, söylediğimiz şeylere tamam diyor. Muhtemelen beyefendiliğinin yanında sokaktaki vatandaşa, esnafa aynı tavrı var, tamam diyor. Ama uygulama noktasında maalesef o tamamın tamam olmadığını görüyoruz. Kendisine de söyledim; başkanım bir şeye hayır diyecekseniz yüzümüze söyleyin diye. Fakat bu noktada başkanın biraz basiretsizliği mi diyeyim, yumuşak yüzlülüğü mü? Hayır diyemeyişi. Ama uygulamaya geçtiğinde sorunlar olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Kul, partiyi 500 üye ile devraldıklarını açıklayan Bahattin Kul, şu anda üye sayılarının bin 200 civarında olduğunu söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.