arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3597
EURO
34,7442
ALTIN
2.395,51
BIST
10.208,65
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
23°C
Bodrum
23°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
24°C

MEHMET TOSUN: KADINLARIMIZ İYİ OLACAK, BODRUM İYİ OLACAK…

MEHMET TOSUN: KADINLARIMIZ İYİ OLACAK, BODRUM İYİ OLACAK…
9 Mart 2019 21:21
A+
A-

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katıldı.

Mehmet Tosun ilk olarak İYİ Parti Bodrum Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından düzenlenen kahvaltıda Yalıkavaklı kadınlarla bir araya geldi. Düzenlenen etkinliğe İYİ Parti Bodrum Belediye Meclis Üyesi Adayı Numan Cömert, Yalıkavak Mahalle Temsilciği ve çok sayıda Yalıkavaklı kadın katıldı. Masaları tek tek dolaşarak çiçek dağıtan ve Yalıkavaklı kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan Mehmet Tosun, etkinlik sonunda yaptığı açıklama şunları söyledi;

“Şu an çok güzel bir ortamdayız ve ben buradan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Esasında 8 Mart’ın çok ilginç bir hikâyesi var. Bir emek mücadelesinin sonucunda 8 Mart aslında bir kutlamadan ziyade kadın haklarıyla ilgili, kadınlarımızın sosyal statüsü, toplumdaki yeriyle ilgili bunlara dikkat çekmek, farkındalık yaratmakla ilgili bir gün. Kutlamadan ziyade bir dizi etkinlikle bu anlamda bir farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Bugün hep birlikte günün anlam ve önemine yönelik etkinliklerimiz devam edecek. Şu anda gençlik kollarımız Bodrum’un çok farklı yerlerinde kadınlarımıza çiçek dağıtıyorlar, canlı çiçek dağıtıyorlar çünkü kadınlarımız önemli, kadınlarımızın toplumdaki yeri önemli. Eğer biz kadınlarımıza, çocuklarımıza ve gençlerimize hak ettikleri gerekli yaşam koşullarını ayarlarsak, inanın Atatürk’ün kurmuş olduğu bu güzel Cumhuriyet’imizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarırız diye düşünüyorum. Biz de İYİ Parti olarak şahsımın öncülüğünde bunun mücadelesini veriyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte 31 Mart’tan sonra hem kadınlarımız iyi olacak, hem çocuklarımız iyi olacak, hem gençlerimiz iyi olacak ama sonuçta Bodrumumuz iyi olacak diye düşünüyorum, bunun içinde gece gündüz demeden çalışıyoruz. Tekrar tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum ve bu etkinliğe katılan tüm kadınlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

“Bodrum Kadınları Kent Manifestosu” İmzalandı…

Mehmet Tosun daha sonra, Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi, Bodrum’daki tüm parti, dernek, sivil toplum örgütlerinden kadınlar ve Bodrum Yarımadası’nda yaşayan tüm kadınlara yapılan çağrıyla bir araya gelerek oluşturulan “Bodrum Kadınları Kent Manifestosu” imza törenine katıldı.

Hazırlanan manifesto TRAFO Kafe’de düzenlenen yoğun bir katılımın olduğu etkinlikle imzaya açıldı. İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, seçilmeleri halinde hazırlanan manifestodaki maddeleri hayata geçireceklerine dair taahhütnameye imza attı.

 

Program sonrasında İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ve beraberindekiler Bodrum Oasis AVM’de Tantitoni mağazasının açılışına katıldılar. Burada yoğun bir ilgiyle karşılaşan Tosun, kadın misafirlerin Kadınlar Gününü kutlayarak, canlı çiçek hediye etti.

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, seçim çalışmaları kapsamında programlarına devam ederken, İYİ Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber, Gençlik Kolları Başkanı Tolga Canbaloğlu ve üyeleri ise Bodrum Merkezde ve çeşitli bölgelerde “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun. İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun” kartlı çiçekleri kadınlara dağıttılar, Mehmet Tosun’un selamını ilettiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.