arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3228
EURO
35,0703
ALTIN
2.306,75
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

MEHMET KOCADON: JCI TÜRKİYE ZİRVESİNDE GENÇLERE SESLENDİ…

MEHMET KOCADON: JCI TÜRKİYE ZİRVESİNDE GENÇLERE SESLENDİ…
3 Nisan 2017 07:52
A+
A-

 
Bodrum’da düzenlenen Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Türkiye Liderler Zirvesi’ne katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Gönül ister ki; Türkiye’de 100 tane daha Bodrum yaratalım ve bugün şöyle bir bakıyorum; bence bu mümkün çünkü sizler varsınız…” dedi.
 
Bodrum İçmeler Mevkii’ndeki Ersan Resort/Spa Otel’de düzenlenen JCI Türkiye Liderler Zirvesi’ne 22 şubeden 150 JCI üyesi genç girişimci liderler katıldı. 2016 – 2017 dönemi Alper Oymak başkanlığındaki JCI Bodrum Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen zirvede Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da konuşmacı olarak yer aldı. Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ da Başkan Kocadon’a davette eşlik etti. Zirveye ayrıca JCI Türkiye Başkanı Özgür Noyan ve JCI Türkiye yetkilileri başta olmak üzere JCI Türkiye 2017 Liderler Zirvesi Direktörü ve Bodrum Şube Sekreteri Seher Vurucular, Türkiye genelindeki JCI şubelerinden üyeler ve JCI Bodrum Şubesi yönetim kurulu üyeleri katıldı.
JCI Bodrum Şubesi 2016-2017 Dönem Başkanı Alper Oymak, organizasyonun hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Böyle güzel bir organizasyonda desteklerini bizden esirgemeyen öncelikle zirve direktörümüz Seher Vurucular’a, JCI Bodrum Şubesi’ndeki arkadaşlarıma, JCI Türkiye 2017 Yönetimine ve Bodrum Belediyesi’nin tüm imkanlarını bizim için seferber eden  genç girişimcilerin dostu belediye başkanımız Sayın Mehmet Kocadon’a şahsım ve şubem adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Bodrum’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden JCI Türkiye Başkanı Özgür Noyan da, “Bugün hepimizin tatillerde mutlaka geçerken uğrayıp konakladığı Türkiye’nin göz bebeği bir şehrindeyiz. Ben de sizler gibi Egeliyim. Bir oğlum var ve adı da Ege. O yüzden bizim için bambaşkadır Ege. JCI, Dünya’nın en büyük sivil toplum örgütlerinden bir tanesi. Şurada görmüş olduğunuz logo, birleşmiş milletlerin logosu. Dünya’da birleşmiş milletlerin verdiği ve birleşmiş milletlerin logosunu kullanabilen tek dernek JCI. Ve JCI olarak aynı zamanda birleşmiş milletlerde de temsil ediliyoruz. Bütün dünyada 100‘den fazla ülkede 100 binden fazla üyesi var. Bu sene de 101. yılı. Geçen sene 100. yılında da Dünya Başkanı Türkiye’den çıkmıştı. Sayın İsmail Haznedar. Yarın o da bizlerle birlikte olacak. Türkiye’de de 30’a yakın şubemiz var. 1000’den fazla üyemiz var.” dedi.
Konuşmasının devamında ise Başkan Özgür Noyan, Başkan Mehmet Kocadon’a ithafta bulunarak, “Siz dediniz ya; ben buraya belediye başkanı olduğumda zorlukları çözmeye geldim, problemleri halletmeye geldim, diye. Biz de 18- 40 yaş arası gençler olarak sizin her zaman yanınızdayız. Bodrum Şubemin Başkanı Alper Oymak, bildiğiniz gibi sizin belediyenizin bir çalışanı. Her zaman sizinle iş birliğinde hazırız. Vermiş olduğunuz yardım ve desteklerden dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.” şeklinde konuştu.
BAŞKAN KOCADON: “SADECE ÇÖZÜME ODAKLI BİR YAŞAMI TERCİH EDİN”

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Bodrum’a Türkiye’nin dört bir yanından gelen JCI üyelerini Halikarnas Balıkçısı’nın merhabasıyla selamlayarak şunları söyledi:

“Ben önce bu güzel  4 mevsimi yaşayan Bodrumumuzda, bugün bu güzel, aydınlık ve medeni yüzlü gençlerle bir arada olmaktan son derece mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Hepinizin bildiği tanıdığı Halikarnas balıkçımızın merhabasıyla sizleri selamlıyorum. Merhaba, arkadaşlar. Hoş geldiniz Bodrumumuza. Bodrum Türkiye’mizin onuru, gururu, dünyaya açılan en medeni kapısı. Gönül ister ki Türkiye’de 100 tane daha Bodrum yaratalım ve bugün şöyle bir bakıyorum ki bu mümkün. Çünkü sizler buradasınız. İnananlar, kendinden emin olanlar ve işlerinde başarılı olmuş kardeşlerim; sakın mücadele etme ruhunuzdan vazgeçmeyin, yılmayın, eğilmeyin. Bu güzel ülkem, eminim ki çok daha fazla güzelliği sizlerle birlikte yaşayacak. Zaman zaman üzülebilirsiniz, sıkılabilirsiniz hatta karamsarlığa bile kapılabilirsiniz ama mücadele etme ruhunuzdan asla vazgeçmeyin. Ben problemin bir parçası olmak için Bodrum Belediye Başkanı olmadım ya da öyle bir yönetici değilim. Ben çözümün bir parçasıyım arkadaşlar. Çözüm üretmek zorundayım. Derdi sıkıntısı olmayan hiç kimse gelip sizin kapınızda saatlerce beklemez. Hiç kimsenin hiçbir şeyine ihtiyacınız yok sadece çözüme odaklı bir yaşamı tercih edin. Önce kendinizi sevin, kendinize saygı duyun, insanlar da size saygı duysun. Yenilgiler sadece pes edince gelir. Gözlerinizde görünüyor ve enerjiniz ile bana hissettiriyorsunuz ki hiçbirinizde pes etme ruhu yok.”
 
BAŞKAN KOCADON: “SAKIN ARKANIZA DÖNÜP BAKMAYIN. HEP İLERİYE…”
Gençlere tavsiyelerinde eleştiri konusuna da değinen Kocadon, “İnsanlar sadece yorum yaparlar hele sosyal medyada, sanal dünyada o kadar güzel döktürürler ki. Eleştiriliyorsam demek ki hala varım demektir. Konuşulmuyorsanız, eleştirilmiyorsanız dedikodunuz yapılmıyorsa da bilin ki arkadaşlar, devriniz bitmiştir. Onun için ne eleştirilmekten ne konuşulmaktan ne de yorumlardan korkmayın. Sakın arkanıza dönüp bakmayın. Hep ileriye arkadaşlar. Hedefinize, ileriye yürüyeceksiniz. Bırakın insanlar hakkınızda ne yorumlar yaparsa yapsın. Önemli olan galip gelmek, başarmaktır. Zaman zaman tabii ki yenileceğiz ama onurlu yenilgi olacak, mücadele ederek yenileceğiz. Hepiniz kendi işinde kendi dalında başarılı olmuş insanlarsınız. Sizlere çok inanıyorum çok güveniyorum. Bu nedenle bu akşam sizlerle beraberim. Emanet edebileceğimiz hiç kimseler yok bu güzel ülkemizi. Onun için Bodrum’da olmanızdan, güzel projeler üretmenizden ve başarılı olmanızdan dolayı o kadar mutluyum ki…” diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.
Konuşmaların ardından Başkan Mehmet Kocadon’a JCI Türkiye Başkanı Özgür Noyan tarafından JCI adına teşekkür plaketi verildi. Başkan Kocadon’a ayrıca JCI Bodrum Onursal Üyeliği de verilerek dernek tarafından onurlandırıldı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.