arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
20°C
Bodrum
20°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

MEHMET KOCADON, EMİN VAROL’A KONUŞTU…

MEHMET KOCADON, EMİN VAROL’A KONUŞTU…
7 Şubat 2019 12:52
A+
A-
“Bir planım var. Bir şeyler yapacağız”
ÖZEL HABER / Emin Varol / Arena Bodrum Haber Ankara Temsilcisi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un, Bodrum’la ilgili partisinin kararını açıklaması, büyük bir şaşkınlık yarattı. “Sürpriz” olarak değerlendirilen atamanın kamu oyuna duyurulmasından birkaç dakika sonra, 20 yıldır Bodrum’da belediye başkanlığı yapan Mehmet Kocadon’la telefonla konuştum. Kendisiyle ilk defa telefonla konuşuyordum. Kararla ilgili ne düşündüğünü bir Gazeteci olarak merak ediyordum.
Tartışmaların başından bu yana, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve MYK’nın tek adayı olarak Mehmet Kocadon’un ismi Parti Meclisi’ne kadar gelmişti. Parti Meclisi’nde kabul edilmeyen Kocadon’un ismi yıpranmasın diye bir kez daha Parti Meclisi’ne getirilmemiş ve Kemal beye verilen yetki ile Bodrum adayına karar verilmesi kararlaştırılmıştı.
CHP’de geçtiğimiz bir hafta içinde Bodrum için neler yaşandı. Bu bir gün ortaya çıkacaktır, mutlaka öğreneceğiz.
Ancak, şu anda bir gerçek var. O da eski Yalıkavak Beldesi Belediye Başkanı ve Bodrum aday adayı Mustafa Saruhan’ın aday gösterilmiş olması bir reailte. Kendisine başarılar diliyorum..
Ancak, Kocadon cephesinde Bodrum’da yeni bir sayfa açmak üzere olduğumuzu da vurgulamak isterim.
Şimdi, doğal olarak gözler Mehmet Kocadon’da.
20 yıl Bodrum’da Belediye Başkanlığı yapmış, deneyimli politikacı Mehmet Kocadon ne yapacaktı.
Bir Gazeteci olarak, bunu öğrenebilmek için, Mehmet Kocadon’la konuşma istedim. Kendisiyle ilk defa konuşacaktım. Bende telefon numarası da yoktu. Bir arkadaşımdan aldığım telefon numarasını tuşlarken bundan sonra neler yapacağını da merak ediyordum.
Kendisine, ilk arayışımda ulaştım ve telefonu da kendisi açtı.
Sayın Başkan günaydın.
Kocadon: Günaydın. 
Sayın Başkan Gazeteci-Yazar Emin Varol ben. Sizinle ilk defa telefona konuşuyoruz.
Kocadon: Evet..
 
CHP’nin kararını dinlendiniz, Ne diyor sunuz, nasıl karşılıyor sunuz?
Kocadon: Hayırlısı olsun. Genel Merkezin, partinin aldığı kararına ne denebilir ki?.Biz 20 yıl belediye başkanlığı yaptık. 
Mustafa Saruhan ismini nasıl karşıladınız?
Kocadon: İyidir, iyidir. Yalıkavak Belediye Başkanımızdır..
Sayın Başkan şimdi neler yapacaksınız, bir planınız var mı?
Kocadon: Var, Yaparız bir şeyler..
Başka bir partiden aday olur musunuz?
Kocadon: Şu anda düşünmüyorum. Şu anda düşünmüyorum. Daha erken..
Teşekkür ederim, başarılar diliyorum
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.