arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

Mavi Değişim: 285 üye Çarşamba günü bir olacak…

Mavi Değişim: 285 üye Çarşamba günü bir olacak…
19 Haziran 2021 09:00
A+
A-

‘Mavi Değişim’ grubunun BODER Başkan Adayı Ömer Faruk Dengiz seçim öncesi mesajında ‘285 üye Çarşamba sabahı bir olacak’ dedi.

Arena Bodrum Haber – Seçimli olağan genel kurula hazırlanan ve kendilerini “Mavi Değişim” adıyla ifade eden başkan adayı Ömer Faruk Dengiz, basınla buluşmasında yaptığı açılış konuşmasına geçtiğimiz günlerde bir operasyon sırasında yitirdiğimiz polis memuru şehit Ercan Yangöz’e rahmet, kederli ailesine ve emniyet teşkilatına başsağlığı diledi.

BODER Başkan adayı Dengiz, yaşam kadar ölüme de inanmak gerektiğine dikkat çekerek “O nedenle hepimiz bu hayatı iyi yaşamalı, bu hayata iyilikler bırakmalıyız. Bu dünya yaşanabilir bir yere dönüştürüp, yeryüzü cennetimizi yaratmalıyız. Biz bu nedenle Bodrum’u bir yeryüzü cennetine dönüştürmek istiyoruz.” mesajını verdi.

BODER ‘Mavi Değişim Grubu’

Şimdilerde üstümüzden gelen sesler kargo uçaklarının sesleri..

“Pandemi sürecinde dünyanın nasıl değiştiğini hep beraber görüyoruz, yaşıyoruz” saptamasını yapan Dengiz sözlerine şöyle devam etti;

“Bizlerin hayatı olan, geçim kaynağımız, mesleğimiz olan turizmin nasıl yön ve boyut değiştirdiğini görüyoruz. İki senedir gökyüzünden bir uçak sesi geldiğinde elimizdeki uygulamalardan hemen bakıp üzülüyoruz: “Üstümüzden geçen yolcu uçağı değil, kargo uçağıymış” diyoruz. Şimdilerde Bodrum’a, Dalaman’a, Antalya’ya inen uçakları adeta tek tek sayabiliyoruz.

Turizmin bu kapanmadan etkilenmesi kaçınılmazdı. Korumaya çalıştığımız binlerce çalışanımız var. Bizimle iş yapan sadece Bodrum’da binlerce insan var, şirket var. En basitinden yakın çevremizde bizler için tarım ürünlerini sağlayan çiftçilerimiz vardı. Herkes ve hepimiz bundan etkilendik. Şimdi anlıyoruz ki, bu sektör her türlü yeniliğe olduğu kadar, her türlü krize de hazırlıklı olmak zorunda.

İnsanlar artık toplu yerlere girip çıkmaktan korkar olduysa bize de düşen sorumluluklar var. Haziran, temmuz, ağustos diye bilinen klasik sezon tarifini nisanda başlatıp belki de noel tatiline kadar geniş bir sezon düşünmeliyiz. Bütün bu dönüşümleri değişime hazır ekipler yapar. Değişimin gücüne inanan ülkeler yapar.

Bizler de BODER’i bu yeni yaklaşımlara uygun olarak dönüştürmek istiyoruz. BODER’in 20 yılı aşkın süredir aynı kalan geleneğini mavi bir yaklaşımla değiştirmek istiyoruz. Bu yüzden denizden aldığımız maviyle, masalarınızdaki nazar boncuklarının mavisiyle yani umudun rengiyle yola çıktık.

BODER ‘Mavi Değişim Grubu Başkan Adayı Ömer Faruk Dengiz’

285 üye Çarşamba günü bir olacak..

Tek başımıza başladığımız bu süreç meğer herkesin umuduymuş. İki, dört, sekiz derken 285 üyeli BODER’in büyük bir çoğunluğunu yan yana görmeye başladık. İşte onların arasından  pandemi koşullarında birlikte olabileceğimiz sayıdaki arkadaşımızla birlikteyiz. Çarşamba sabahı da BODER Genel Kurulu’nda tüm BODER’lilerle birlikte olacağız.

Hiçbir sözümüzün havada kalmasını istemiyoruz. Sözümüzün arkasında yıllarca durabilmek için size ve turizm sektörüne vereceğimiz sözlerin satır başlarını bu sunum kitabında tüm Bodrumla ve turizm camiamızla paylaşıyoruz.

Gün gün, ay ay, yıl yıl bunların hayata geçtiğini hep beraber göreceğiz. Arkadaşlarımızı tek tek tanıyorsunuz. Hepimiz bu projelere sahip çıkıp, hayat vereceğiz. Buradaki meslektaşlarımız sadece birer turizmci değil, hepsini birer vizyoner olarak görmenizi istiyorum. Bu projelerde hepimizin vizyonu var. Her bir projemizin bir sahibi, bir yürütücüsü olacak. Hepimiz o projenin yürütücüsüne destek verip, gerçeklemesini sağlamayı çok önemsiyoruz.

BODER ‘Mavi Değişim Grubu’

Değişen kazanacak ve güçlenecek..

Hepinizle çarşıda, marinada, bir restoranda, bir deniz kıyısında defalarca karşılaşıyoruz. Sohbetler ediyoruz. Ama bugün burada size bir söz vermek istiyoruz. Bodrum’a ve turizme, meslektaşlarımıza ve çalışanlarımıza vereceğimiz sözü önce sizinle paylaşıp kayıt altına almak istiyoruz. Projelerimizi günlerdir yaptığımız ziyaretlerle meslektaşlarımıza anlatıyoruz. Daha çok da, onları dinliyoruz. Bizim buraya koyduğumuz birer tuğlaya onların üçer-beşer tuğla daha koyduklarına tanıklık ediyoruz.

Gördük ki, değişim tam da budur. Hiçbir şeyi yıkmadan, kimseyi kırıp incitmeden Bodrum turizmini yeniden inşa ediyoruz. İşte sözünü ettiğimiz değişim budur. Çok ama çok deneyimli dostlarımız da var. Sektöre taze bir kan olacak gencecik meslektaşlarımız da var. Hepimiz buradayız.

İşte bu yüzden biz de ‘Değişmeyen tek şey değişimdir’ diyoruz.. Değişen kazanacak, değiştiren güçlenecek. Biz bu yaşam felsefesini turizme uyarlayacağız. Dünyada her şey değişirken bizim aynı kalmamız mümkün değil. Bu bilinçle hareket ediyoruz.”

BODER ‘Mavi Değişim Grubu’

Yiğit Girgin: Üyemiz olsun olmasın yüzlerce meslektaşımızı ziyaret yaptık..

BODER seçimlerine Mavi Değişim Ekibi olarak hazırlanan grubun genel sekreter adayı ve basın sözcülüğünü yüklenen Yiğit Girgin de seçim öncesi süreci değerlendirdi.

Yapılan çalışmaların üyelerin tamamıyla temas kurulma esasına dayandırılarak yönetildiğini belirten Yiğit Girgin, tek tek BODER üyesi olsun olmasın birçok meslektaşın ziyaret edildiğini ifade ederek, ulusal ve yerel dinamiklerle sağlıklı bir iletişim kurduklarını belirtti.

Bodrum Belediye Başkanımız Ahmet Aras’tan çok yararlandıklarını ifade eden Girgin, birçok STK ile bir araya geldiklerini basın mensuplarıyla paylaşarak şunları ifade etti;

“Yaptığımız ziyaretler bize çok değerli katkılarda bulundu, bulunmaya da devam edecek. Bugünkü toplantımıza katılan üyelerimiz buraya birbirinden farklı ziyaretleri yaparak geldi. Bugüne kadar kapısı çalınmayan üyelerimize BODER’in kapılarını açıyoruz. Üyemiz olsun olmasın yüzlerce meslektaşımızı ziyaret yaptık. Bunu 23 Haziran Çarşamba günü hep birlikte göreceğiz. O gün Bodrum turizminin en kalabalık fotoğrafını çektireceğiz. Kimseyi de o fotoğrafın dışında tutmayacağız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.