arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
22°C
Bodrum
22°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

KÜLTÜR-SANAT ÇALIŞTAYI’NDA SANATIN MUTFAĞI BULUŞACAK…

KÜLTÜR-SANAT ÇALIŞTAYI’NDA SANATIN MUTFAĞI BULUŞACAK…
18 Temmuz 2017 12:01
A+
A-

Sıcak Yaz mevsiminde Bodrum’dan güzel bir haber; Bodrum’da Kültür-Sanat Çalıştayı Dibeklihan’da  yapılacak…

KEV ve ALARM-ART “SANATIN MUTFAĞI”NDA BULUŞUYOR

Köksal Eğitim Vakfı (KEV) ile sanat topluluğu Alarm-Art “Sanatın Mutfağı” adlı projede bir araya gelecek. Bodrum Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde yapılacak projede sanatçılar bir hafta sürecek bir çalıştay gerçekleştirecek.

Sanatçıların Çalıştayda ürettikleri sanat eserleri ise 5-24 Ağustos tarihlerinde Dibeklihan’daki İ.Hakkı Tonguç Sanat Galerisi’nde KEV yararına sergilenecek.

Eskişehir başta olmak üzere farklı illerden genç sanatçıların katılımıyla kurulan “Alarm-Art sanat topluluğu” ile “Köksal Eğitim Vakfı (KEV)” ortak bir projede buluşuyor.

Pet Holding’in destekleriyle gerçekleşecek “Sanatın Mutfağı” adlı etkinlikte  sanatçılar bir haftalık çalıştay  gerçekleştirecek. Çalıştay sırasında sanatçılar ziyaretçileri mutfaklarına davet ederek, eserlerin oluşum sürecine başından sonuna kadar izlemelerini sağlayacak. Mutfak Sanatına da bu çalışmalarda yer verilecek olup, iki genç usta yemek şefi Barış ve Birce Ak, sanat eserleri ile uyumlu yemek sunumları ile mutfak ve yemek kavramının çok yönlü işlenmesini sağlayacak.

ÖZEL SERGİ DİBEKLİ HAN’DA…
Çalıştay sonrası yapılan eserler, 5 Ağustos’ta Dibeklihan İ. Hakkı Tonguç Sanat Galerisi’nde gerçekleşecek gala ile sanat severlerin ilgisine sunulacak. Sanatçılar, 24 Ağustos tarihine kadar sürecek sergiden elde ettikleri geliri Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerine destek amacıyla KEV’e bağışta bulunacak.

KEV Başkanı ve Pet Holding YK Başkan Yardımcısı Zeynep Köksal Yaykıran; “Sosyal Sorumluluk çalışmalarımız Ankara dışında da çok çeşitli şehirleri kapsamakta. Bodrumda da önemli bir Kültür-Sanat projesine destek vermekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.

PROGRAM :
ÇALIŞTAY: 29 Temmuz – 5 Ağustos
SERGİ: 5 – 24 Ağustos / Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü /  İ.Hakkı Tonguç Sanat Galerisi
GALA: 5 Ağustos Cumartesi saat: 19:30

KEV – KÖKSAL EĞİTİM VAKFI

Pet Holding YK Başkanı  Prof. Dr. Güntekin Köksal tarafından bağımsız, dinamik, şeffaf, güvenilir ve istikrarlı bir kurum olma vizyonuyla kurulan KEV; başarılı olup maddi imkanı kısıtlı, çalışkan, güvenilir, dürüst ve öncü gençleri öğrenim süresince desteklemek misyonuyla 20 yılı aşkın süredir yoluna devam ediyor. Kurulduğu günden bugüne KEV, yüzlerce üniversite öğrencisine burs imkanı tanıyıp ve yüzlerce öğrenciye karşılıksız kitap yardımında bulundu. Bursiyerlerinin, başkentin kültür ve sanat etkinliklerine katılımına, ücretsiz eğitim programları ile sertifika almalarına, yaz dönemlerinde staj yapmalarına da imkan sunuyor.

KEV, bu zamana kadar birçok mühendis, avukat, idareci, hakim, doktor ve iş insanının yetişmesine ön ayak oldu ve olmaya da devam ediyor. KEV mezunları, Türkiye’de ve dünyada birbirinden farklı şirketlerde çalışıyor. KEV, bursiyerlerini belirlerken, öğrencilerin aydınlık Türkiye için artı değer sağlayacak, güvenilir, dürüst ve öncü bireyler olmasını göz önünde bulunduruyor.

PET HOLDİNG:

1974 yılında, Ankara’da, Prof.Dr. Güntekin Köksal tarafından Pet Ticaret Bürosu adı altında kurulmuştur. Adını petrol kelimesinin ilk üç harfinden alan Pet Holding, kurulduğu günden günümüze, dünyanın pek çok farklı bölgesinde petrol arama ve üretimi, madencilik, inşaat, turizm gibi farklı alanlarda başarılı projeler tamamlamıştır. Ulusal ve uluslararası pek çok ortaklığı bulunan şirketimiz, Türkiye, Orta Doğu, Orta Asya, Avrupa ve Afrika’da aktif olarak çalışmakta ve dünyanın 5 kıtasından ortaklıklar kurmaktadır. Uluslararası kültürü, iş ahlakı, dürüstlüğü, kazan-kazan ilkesini benimsemişliği ve insana verdiği değer ile Pet Holding, Türkiye’nin ve dünyanın saygı duyduğu firmalardan biri olmuştur. Pet Holding ilk olmaktan çekinmeyen, risk alabilen, öncü bir kuruluştur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.