arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
20°C
Bodrum
20°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

KERVANSARAY’I YARI FİYATINA ESKİ FETÖCU YAKUP LEVENT KORKUT ALMIŞ…

KERVANSARAY’I YARI FİYATINA ESKİ FETÖCU YAKUP LEVENT KORKUT ALMIŞ…
2 Nisan 2017 10:36
A+
A-

İcradan satışa çıkarılan Kervansaray Otel’in satışı, SPK tarafından iptal edildi

Kervansaray Otel’in satışı konusuna her gün yeni bir ilginçlik ekleniyor. Mal sahiplerinin bir süreden beri içine girdiği mali sıkıntıları aşamadığı için icradan satışa çıkarılan Kervansaray Bodrum Oteli, geçen hafta düzenlenen ihalede  muhammen bedelin yarı fiyatına satılmıştı.

MEGA VARLIK FETÖ’CÜYMÜŞ… 
Satışa mal sahipleri itiraz etti. İtirazı inceleyen Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) yaptığı açıklama ile satışın iptal edildiğini duyurdu. Bodrum Kervansaray olayı şimdi de başka bir yönüyle gündeme geldi. İddiaya göre Bodrum Kervansaray’ı icra yoluyla muhammen bedelin yarı fiyatına satın alan  Mega Varlık şirketinin sahibi Yakup Levent Korkut eski FETÖ’cüymüş.

Soner Yalçın’ın Sözcü Gazetesi’ndeki köşe yazısında yer alan bilgilere göre Yakup Levent Korkut, ilginç bir kişi. O kadar ki bir dönem  FETÖ’nün yuvası işlevi gören kurumlardan Polis Koleji’nde öğretim üyeliği bile yapmış.

Soner Yalçın yazısında  gerçekleşmeyen Bodrum Kervansaray’ı satın alma girişiminde bulunan Mega Varlık şirketinin sahibi Yakup Levent Korkut ile ilgili olarak şunları söylüyor:

Size eski bir arkadaşımdan bahsedeyim:

Eski akil adam yeni akbaba…

Adı, Yakup Levent Korkut…

Tanıştığımızda 1987 yılıydı; A.Ü. Hukuk Fakültesi’ni bitirmişti; master yapıyordu.

Aydınlıkçı’ydı. 2000’e Doğru dergisine gidip geliyordu.

Sonra akademik kariyer için ABD’ye gitti.

Döndüğünde -her dönek’in ideolojik kamuflajı- “sivil toplumcu” ve “insan haklarcı” oldu. Yanımıza uğramaz oldu.

Sonra bir baktık, FETÖ’nün yuvası Polis Koleji’nin öğretim üyesi yapılmıştı. FETÖ’ye övgüler diziyor, “ulusalcıların kökünü kazıyacağız” diyordu!

Bülent Arınç’ın yanından ayrılmaz oldu.

Abdullah Gül aracılığıyla İnsan Hakları Kurulu’na atandı.

Uluslararası Af Örgütü Türkiye Temsilcisi oldu; bu örgütün uluslararası yönetim kuruluna yükseldi.

PKK açılımında akil adam oldu; Marmara Bölgesi sorumlusu yapıldı. Neyse uzatmayayım.

Yakup Levent Korkut‘un adını en son nerede gördüm biliyor musunuz:
Yeni kurulan Mega Varlık Yönetim A.Ş. kurucusuydu.

Batı’da bu şirketlere “akbaba” deniyor; çek-senet mafyasının yasal hali. Banka, finans kuruluşlarının batık kredilerini alıp, borçluların boğazına yapışıyorlar.
“Bizim akbaba” en son Bodrum Kervansaray Oteli aldı.

Vay be! Bizim Levent ne işlere girmişti! Sosyalistlikten liberallliğe; insan hakları savunuculuğundan FETÖ’cülüğe; ve en sonunda TMSF’deki FETÖ mallarına çökmeye hazırlanan “akbabalığa”

Yorumlar
  1. İsmail dedi ki:

    Kervansaray şirketi ve yatirimcsi bu adamlar yüzünden zor günler geçiriyor sirkete bir Akbaba coktuler

  2. M.güneş dedi ki:

    Binlerce mağdur küçük yatırımcısı olan bir şirkete neden kayyum atanmaz devlet ne iş yapar bunu yakında göreceğiz.. Gec gelen adalet adalet değildir..

  3. Kervanzede dedi ki:

    Kervansaray holdind bu yasal tefeciler ve fetocüler tarafından talan edilmek istenmekte.binlerce kervansaray yatırım holding hissesi sahibi küçük yatırımcı mağdur edilmektedir. Kayyum atanmalı ve küçük yatırımcının mağduriyeti giderilmelidir.

  4. 700cü dedi ki:

    Akbabalar leşlere konarlarya sizlerde, MEGA VARLIK A.Ş. Aynısınız arksnızda SBK holding ve ABD finanlar var kumpas kurup aklınız sıra kervansaray holfing otellerine çökecekdiniz!

    Unutmayınki kervansaray holding küçük yatırımcılarında o otellerde hakları var !
    Kumpas kurarak böyle ticaret olmaz, bizim haklarımızda geçiyor, hile ile bizlerin haklarınıda gadp ediyonuz, haram olsun sizlere.

  5. Mehmet dedi ki:

    Geldigimiz hale bakin…. sirket sahiplerinin yaptiklari ortada…. bedavaya el altindan otelleri cikarmaya calisiyorlar. Artik KAYYUM şartları oluşmadı mı…. lutfen el atinnnnn

  6. Turgay sabancılar dedi ki:

    Devlet nasıl bukadar duyarsız kalıyor anlamak mümkün değil.. hemen kayyum atanmalı binlerce küçük yatırımcı bu örgütün elinden kurtarılmalı…

  7. Garip35 dedi ki:

    Devlet kurumları göz göre göre bunlara nasıl müsadere ediyor. Nerede bu devlet. …