arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

KAYNAR, TURGUREİS’TEN SESLENDİ: ALT YAPI BENİM İŞİM…

KAYNAR, TURGUREİS’TEN SESLENDİ: ALT YAPI BENİM İŞİM…
16 Mart 2019 10:38
A+
A-

Turgutreis’in büyük sorunlarının olduğunu belirten Demokrat Parti (DP) Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar, “Her gittiğim yerde söylüyorum. Turgutreis’in bu hali içimize hiç sinmiyor. İşe Turgutreis’ten başlayacağım” dedi.

Halil İbrahim Kaynar ekibiyle birlikte seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor…

Turgutreis’e yaptığı ziyarette bir çok yeri ziyaret eden ve sorunları da yerinde inceleyen Kaynar, Bodrum’un en büyük mahallelerinden Turgutreis’in ilçe olacak kapasitesi olduğunu ancak devasa sorunlarla boğuşmaktan bir türlü ayağa kalkamadığını belirterek şunları söyledi:

“Kesinlikle içime sinmiyor. Turgutreis’e yönelik özel bir çalışma yapıyoruz. Burada sadece vatandaşları ziyaret etmiyoruz. Sorunları yerinde gözlemliyoruz. Mesela arıtmayla ilgili çok büyük bir sorun var. Tüm arıtma çökme sistemiyle biraz bekletilip daha sonra denize deşarj ediliyor. Yazık değil mi? Bu kadar büyük bir beldeye bu ilkellik yakışıyor mu? Denizimizi kirletmeye hakkımız var mı? O deniz kirlendiğinde sadece Turgutreis’in değil bütün Bodrum Yarımadası’nın denizi kirletiliyor. Kusura bakmayın ama buna kimsenin hakkı yok. Foseptik çukurları taşıyor, caddelere akıyor. Çocuklar o sokaklarda oyun oynuyor. Foseptik yüzünden her yer kokuyor, yazın sivrisinekten geçilmiyor. Halkımın sağlığıyla kimse oynayamaz. Sadece arıtma mı? Yolların durumuna ne demeli? Ya Pazar yeri? Maalesef Turgutreis unutulmuş. Turgutreis bunu haketmiyor. Ben Göltürkbükü Belediye Başkanlığım sırasında yaptığım arıtma sistemiyle Başbakan’dan ödül aldım. O arıtma 200 bin kişiye hizmet verecek kapasitede. Hatta şu anda ihtiyaç olmadığı için yarım kapasite çalışıyor. Göltürkbükü’nde yaptıklarımız ortada. Alt yapı benim işim.”

Halil İbrahim Kaynar meclis üyesi adayları içinde işinin ehli, uzman kişiler olduğunu belirterek; “Gerçekçi projelerle halkımın karşısına çıkıyorum. Başkan seçilmek için atıp tutmuyorum. Ne yapacaksak onun sözünü veriyorum. Gittiğim her yerde de söylüyorum. Seçildiğimiz takdirde işe Turgutreis’ten başlayacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.