arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
22°C
Bodrum
22°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Açık
25°C

KAYMAKAM YILMAZ BODRUM’U BİRDE BASINDAN DİNLEDİ…

KAYMAKAM YILMAZ BODRUM’U BİRDE BASINDAN DİNLEDİ…
28 Aralık 2016 22:54
A+
A-

Bodrum’un yeni kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum’da görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. 

26 Aralık 2016 tarihinde Bodrum Kaymakamlığı’ndaki görevine başlayan Bekir Yılmaz, ziyaretleri kabul etmeye başladı. Bekir Yılmaz, bugün Bodrum’da görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Bodrum Kaymakamı Yılmaz, gazetecilerle tek tek tanışarak, kendisi ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Bodrum’a iyi dileklerini sunan ve Bodrum halkına bir de mesaj gönderen Yılmaz, “Muradımız milletimizin refahı,devletimizin bekasıdır. Bugüne kadar başlanmış devam eden ve planlanan bütün projeleri titiz bir şekilde takip edip sonuçlandırrıken halkımıza daha iyi hizmet sunmayı amaçlayan yeni projeleri de inşallah en kısa sürede planlayıp hayata geçirmeye çalışacağız.” dedi. Yılmaz, bu süreçte başta Bodrumlular ve toplumun her kesimi olmak üzere yazılı ve görsel basının da son derece hayati öneme haiz destek ve katkılarını kendilerinden esirgemeyeceğine olan inancını dile getirdi.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kendisinden bir Bodrum değerlendirmesi yapmasını isteyen gazetecilere yanıt veren Yılmaz, Bodrum’a en son 15 yıl önce seyahat amaçlı geldiğini ve o günden sonra Bodrum’da hiç bulunmadığını söyleyerek “Bir Bodrum değerlendirmesi yapmak için henüz çok erken. Her yerin farklı dengeleri ve özellikleri vardır. Bodrum ayrı bir dünya. Bir turizm kenti. Gördüğüm kadarıyla Bodrum’un turizmle ilgili kendine özgü sorunları var. Bunları zaman içinde tespit edip çözmek için gayret sarfedeceğiz” dedi.

EN BÜYÜK SORUN NÜFUS HAREKETİ

Bekir Yılmaz, Bodrum’a yeni yapılacak devlet hastanesi ile ilgili bilgilendirildiğini, bu konunun da takipçisi olacağını ifade etti. Yılmaz, “150 yatak kapasiteli yeni hastane ihaleye çıkmış. Zaman içinde yeri ile ilgili bilgileri kamuoyu ile paylaşacağız. En çok 2.5 senede bitmesi hepimizin beklentisi” dedi. Bodrum’un yaz kış nüfusu büyük oranda değişen bir ilçe olduğu için başta trafik olmak üzere çeşitli sorunlarla karşı karşıya kaldığını belirten Kaymakam Yılmaz, “Önce ilçemizin emniyetini, asayişini ve huzurunu sağlamaya çalışacağız. Daha sonra sağlık, eğitim ve kalkınmaya yönelik altyapısal sorunların çözümü için çalışacağız” diye konuştu.

Bodrum ile ilgili haberleri çoğunlukla ulusal medyadan takip ettiiğini belirten Yılmaz, “En büyük sorun nüfus hareketi gibi görünüyor. Trafik sorunu var. Bodrum, İstanbul’un bir parçası gibi görünüyr. Tanıdıkça daha net değerlendirmeler yapılabilir” ifadelerini kullandı.

Bodrum’un diğer tatil beldelerine göre daha şanslı olduğunu söyleyen Yılmaz, “Bodrum’da özel bir mimari var ve sizler çok şanslısınız. Her yeri SİT alanı. En çok korunan yerlerden biri de Bodrum’dur herhalde. Elbette hepimiz daha iyisi olsun isteriz. Günümüzde yapmak değil, yıkmak marifet gibi görünüyor. Elbette doğanın eşsiz güzelliğini bozmamak gerekiyor” diye konuştu.

Bodrum’da görev yapan gazeteciler de ilçenin geçmişten bugüne yaşadığı bazı sorunlarla ilgili Kaymakam Yılmaz’a bilgi verdi. Bunlar arasında katı atık sorunu, patlayan su isale hatları ile ilgili gelişmeler ve müzeye giriş ücretleri gibi konular da yer aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.