arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
30°C
Bodrum
30°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Açık
31°C
Salı Parçalı Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

KAPTAN ÖLDÜ, GOLDEN ÇETESİ PAYLAŞILAMADI…

KAPTAN ÖLDÜ, GOLDEN ÇETESİ PAYLAŞILAMADI…
15 Ocak 2017 23:07
A+
A-

Bodrum’da geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden emekli güverte reisi Şenol Özbakan’ın ‘Golden Çetesi’ mahkemelik oldu!

Bodrum’da 12 adet Golden Retriever cinsi köpeğe bakan ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Şenol Özbakan’ın mirası paylaşılamıyor! Golden Çetesini geçici bir süre için sahiplenen Aylin Shwarz ile Şenol Özbakan’ın kızı arasında hukuk mücadelesi başladı.

Babasının cenaze işlemlerinin ardından köpekleri almak için Bodrum’a gelen Yağmur Özbakan, Schwarz’ın Güvercinlik’teki evine geldi. Burada köpekleri teslim alamayan YAğmur Özbakan, Schwarz’ın evinin önünde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Babasını dört gün önce toprağa verdiğini ve henüz yasını bile yaşayamadığını söyleyen Özbakan, golden çetesinin ‘gasp’ edildiğini iddia ederek konuyu yargıya taşıdığını ifade etti. Yağmur Özbakan,şöyle konuştu:

“İlk başlarda Aylin Hanım’a teşekkür ediyorum. Çünkü babamın hastalığı süresince Aylin Hanım’ın köpeklere bakması için ben de ilgileneceğini düşündüğüm için onay verdim. Babamın gömüldüğünün ertesi sabahı bir telefon aldım Aylin Hanım’dan.Bana ‘köpeklerle ilgili ne yapacaksınız?’ diye sordu. Kaybımızın ilk günüydü. Kafam karışık şu an, biraz müsaade edin dedim. O zaman gel al köpekleri gibi bir tepkiyle karşılaştım. Köpekler Bodrum’un değil, Şenol Kaptan’ındır. Şenol Kaptan sokaktan köpekleri aldı sahiplendirdi. Sahiplendirmediği köpeklere kendisi baktı. Köpekleri Bodrum’a mal eden benim babamdı. Şenol Kaptan köpeklere Bodrum’da baktığı için, Bodrum’un köpekleriymiş gibi kabul edildi. Babam, bu köpekleri Bodrum’a kabul ettirmek için de uzun bir süreç geçirdi. Beş yıl kadar. Kendim kabul ettim. Köpekler sizde kalsın dedim Aylin Hanım’a. Ardından Aylin Hanım’la bir anlaşmaya vardık. Bu süreç içinde ikimizin de maddi ya da manevi beklentimiz olmadığını sayfamızda yayınladık. Sabaha karşı 4.52’de Yeşim Hanım’dan bir mesaj aldım. Aylin hanıma sayfayı devret dedi. Ben daha önce, babamın başında bulunduğu köpekler adına açılan sayfayı asla kapatmak istediğimi belirtmiştim. Burada kayıp hayvanları da işliyoruz çünkü burada, sadece golden çetesini değil. Bana mesaj göndermiş Aylin hanım. Sayfanın tamamen kapatılmasını istiyorum. Ben bunları evlat edindim. Bir sayfaya gerek duymuyorum. Kararım bu. Kabul etmezseniz canları iki gün içinde alın. Ben köpeklerimi almaya geldim. Kapıda bekledim. Kapı zilini çaldığımda gördüğüm manzara buydu.”

Babasının golden ailesi için para toplamadığını ve hesabında şu an itibariyle sadece 77 kuruş para olduğunu söyleyen Özbakan, kendisine yöneltilen ‘babasına bakmıyordu’ suçlamalarına dasert çıktı. Özbakan, “Benim babam öldü. Karavanda yaşayan bir insandı. Parası olan biri değildi. Maddi açıya hiçbir zaman yönelmedi. Hesabında şu anda 77 kuruş bulunuyor. Kapatma işlemleri yapılacak. En son para yollayan Lale Hanım’dır, 11 Ocak’ta. O da cenaze işlemleri için gönderildi. Hakkımda asılsız olarak konuşulan öyle çok şey var ki. Hayvanseverliği böyle görmedim ben hiç. Şu anda köpeklerim alıkonuluyor. Bunu gasp olarak görüyorum. Bu yargı sürecine girdi artık. Herkesin Aylin HAnım’ın mesajlarından ve hesaptan da bilgisi var. Babamın mezarına gitmek nasip olmadı bana daha. Babamın kemiklerini kimse sızlatamaz. O köpelerin hepsi bana aittir. Her yıllık iznimde, babama geldim. Sekiz günlük hastane sürecinde de köpeklerle ilgileniyordum ben. Hep onların başındaydım. Benim babam yaşadığı sürece kendisiyle uğraşan insanlar vardı. Kör oldu badem gözlü oldu. Babam her zaman kendi hayatını benden uzak tutmuştur. Kimse bana hesap soramaz. Ben sürekil her yıllık iznimde babamın yanına geliyordum. Kimse benim ailemle aramdaki ilişkiyi sorgulayamaz.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.