arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2985
EURO
34,8026
ALTIN
2.409,36
BIST
10.231,05
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Kale Okullarından Bodrum’a Bir Yatırım Daha…

Kale Okullarından Bodrum’a Bir Yatırım Daha…
2 Ocak 2021 12:53
A+
A-

Kale Okulları; Bodrum Yat İnşa Lisesine gelen büyük ilgi sonrasında Bodrum’a İnşaat Teknolojileri Lisesinide açacağını açıkladı.

Arena Bodrum Haber – İnşaat Teknolojileri Lisesi 2021-2022 eğitim öğretim yılında açılacak.

Kale Okulları Bodrum’da Yat İnşa Lisesi açacağını duyurduktan sonra konu, Bodrum’un en çok konuşulan gelişmelerinden biri oldu. Yat imalatında dünya markası olan Bodrum’a açılacak Yat İnşa Lisesi’nin sektöre katacağı sinerji ilçeyi heyecanlandırırken, yine Kale Okulları’ndan bir büyük müjde daha geldi.  Kale Okulları şimdi de İnşaat Teknolojileri Lisesi’ni Bodrum’a kazandıracaklarını duyurdu.

Dünyanın en son eğitim modeli ve teknolojisi Bodrum’a geliyor…

Yat İnşa Lisesi’ni açma kararından sonra Bodrum’da çok geniş kesimden çok olumlu geri dönüş ve övgüler aldıklarını belirten Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak ve Halit Bozkurt;

“Marmara’dan sonra Ege’nin incisi Bodrum’a 27. Okulumuzu açıyoruz. Yat İnşa Lisesi Bodrum’un büyük bir ihtiyacını karşılayacak. Bu kadar yoğun ilgi görünce yine Bodrum’da önemli bir açığı giderecek olan İnşaat Teknoloji Lisesi’ni de ilçeye kazandırmaya karar verdik. Mevcut okullarımızda vermiş olduğumuz eğitimde dünyanın en son teknolojisi ve çok değerli eğitimcilerle fark yaratıyoruz. Bu anlayışı Bodrum’a da getiriyoruz. Sınıflarımız en iyi eğitimi vermek üzere teknolojiyle donatılacak.

Yapılan yatırımlarda amaç, bölgenin daha da kalkınmasını sağlamak, öğrencilerimize farklı eğitim olanakları sunarak geleceğe yatırım yapmaktır. İnşaat Lisesini bitiren öğrenciler, gerekli donanıma sahip olarak mesleki anlamda en büyük adımı atmış olacaktır. Unutulmamalıdır ki güçlü nesillere ulaşmanın ilk şartı iyi bir eğitimden geçmektedir” dedi.

Tıpkı Yat İnşa Lisesi’nde olduğu gibi 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında faaliyete başlayacak olan İnşaat Teknolojileri Lisesi, Yüzde yüz eğitim teşvikli, sınırlı kontenjanla ve tamamen ücretsiz olarak eğitim verecek.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.