arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
25°C
Bodrum
25°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C

KADEM METE: YA BU ŞEHRİ ALACAĞIZ YA DA BU ŞEHİR BİZİ ALACAK…

KADEM METE: YA BU ŞEHRİ ALACAĞIZ YA DA BU ŞEHİR BİZİ ALACAK…
11 Eylül 2018 08:14
A+
A-

AK Parti Muğla İl Başkanlığı Eylül Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısını Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, “Ya bu şehri alacağız ya da bu şehir bizi alacak” dedi.

Divan Başkanlığını Gültekin Akça’nın üstlendiği danışma meclisi toplantısına, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Toksöz, Muğla İl Kadın Kolları faaliyetlerini anlattı.

Toplantıda İl Başkanı Mete, İzmir’in işgalden kurtuluşunun 96. Yıldönümünü kutlayarak konuşmasına başladı.

İl Başkanı Mete, Mart 2019’da gerçekleştirilecek yerel seçimlere değinerek, “Genel seçimlerden çok daha fazla ve sizlerin olağan üstü çalışmasıyla yerel seçimleri kazanacağız. Biz sadece kendi çalışmalarımızla değil karşı tarafın hatalarını da doğru tespit edeceğiz, onlara karşı doğru önlemler alacağız ve bu seçimleri İnşallah kazanacağız. Elbette ki doğru adayları tespit edeceğiz” dedi.

Belediye başkanlığı için aday adayı olmak isteyenlere seslenen Mete, “Bilsinler ki bizim İl teşkilatı olarak hiç bir adaya ve hiç bir kimseye verilmiş bir sözümüz yoktur  ve çıkacak olan bütün aday adaylarına eşit mesafede olacağız. Bizim değil, vatandaşın, teşkilatın ve halkın teveccühünü alacak adayların arkasında olacağız” diye konuştu.

METE, “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÜRÜN, BAYRAMLARDA YAŞANAN TURİST YOĞUNLUĞUNA ÇÖZÜM OLARAK OTEL REZERVASYONU OLMAYANLARI İLİMİZE SOKMAYALIM DEDİ”

Bayramda Muğla genelinde yaşanan turist yoğunluğuna da değinen İl Başkanı Mete, “Bir de çöpler var. Bayramda tatile gelen vatandaşlarımız yemişler, içmişler sonra sahillerimiz çöple dolmuş. Bayram bitti. Aradan 10 günden fazla süre geçti. Hala o çöp dağları orada. Belediyeler toplamaktan aciz. Gençlik kollarımız Fethiye’de, Bodrum’da, Akyaka’da bu çöpleri topladı, çevre temizliğine katkıda bulundu ama bunu yapmak kimin görevi? Belediyelerin görevi. Peki yakın zamanda biliyorsunuz Çevre ve Şehircilik Bakanımız geldi. Onla beraber valilikte Sayın Valimizin de huzurunda Büyükşehir Belediye Başkanımız da vardı. Bu konu gündeme geldi. Bayramda çok fazla turist geldi şeklinde. Büyükşehir Belediye Başkanımızın çözümünü aktarıyorum size. “Bu hem trafiğe hem de bu çöp olaylarına kesin çözüm. Çözümü şu: sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız ‘otel rezervasyonu olmayanları ilimize sokmayalım’ dedi. Aranızda yurt dışına vize talebinde bulunanlar bilirler. Vize uygulayan ülkelerle vize için görüşmeye gittiğiniz de size uçak biletinizi ve hangi otelde konaklayacağınızı sorarlar. Çünkü gerçekten ne amaçla oraya gittiğinizi algılayabilmek için. Bunu Büyükşehir Belediye Başkanımız kendi insanına uygulamaktan bahsediyor. Sorun bu, ürettikleri çözüm de bu. Eğer bu çözümü Muğla halkımız mantıklı buluyorsa turizmci dostlarım hani AK Parti turizme yeteri kadar hizmet etmedi diye zaman zaman şikayette bulunan turizmci dostlarımın dikkatine sunuyorum. Çözüm bu. Otel rezervasyonu olmayan gelmesin. Kota koyalım, şehre sokmayalım. Dolayısıyla ne trafik derdimiz olur, ne çöp sorunumuz olur. Sadece Muğla bize kalır. Ama turizm olmaz. Üretim olmaz. Satış olmaz. Gelir olmaz” şeklinde konuştu.

METE; YA BU ŞEHRİ ALACAĞIZ YA DA BU ŞEHİR BİZİ ALACAK…

İl Başkanı Mete, AK Parti’nin Muğla’da 3 tane belediye başkanının olduğunu söyleyerek “Bugüne kadar hizmet etmiş. Bizim başımızın tacı. Bizim diğer ilçelerde iktidara geldiğimizde neler yapabileceğimizi gösterebileceğimiz hizmetlerin mimarları. Ama 3 tane yetmiyor bize. 10 tane daha ilçe var. Bu ilçeleri özellikle geçen seçimde yaptığımız hataları yapmayarak, doğru adayları tespit ederek sayılarını 7-8’e çıkartmamız ve büyükşehiri almamız içten bile değil. Dolayısıyla ben bu salondaki bütün teşkilat mensubu arkadaşlarımdan bir söz istiyorum. Ben bu sözü verdim arkadaşlar ve gereğini de yapacağım. Bizi bu makamlara getiren bu davaya olan inancımızdır. Yapabilirsek ne ala ama yapamazsak yapabilecek olanlara yerimizi bırakma zamanıdır. Onun için ben diyorum ki İlçe başkanlarımla beraber, yönetim kurulumla beraber biz gemileri yaktık arkadaşlar. Bizim daha geriye dönme şansımız yok.  Ya bu şehri alacağız ya da bu şehir bizi alacak” diye ekledi.

Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir’in konuşmalarının ardından toplantı her ilçenin en çok oy alan mahallesinin mahalle başkanlarına plaket verilmesiyle sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.