arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2634
EURO
34,7247
ALTIN
2.401,65
BIST
10.212,14
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

KADEM METE: HER İLÇEMİZİN REÇETESİ AYRI…

KADEM METE: HER İLÇEMİZİN REÇETESİ AYRI…
2 Ekim 2018 07:57
A+
A-

AK Parti Muğla’da, Eylül ayı ilçe danışma meclisi toplantılarını tamamladı. İl Başkanı Kadem Mete toplantılarla ilgili değerlendirmelerini bir basın açıklamasıyla paylaştı.

Tüm ilçelerde gerçekleştirilen toplantılara ilçe başkanları ve ilçe teşkilat mensuplarının yanı sıra AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan ve İl Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

İlçelerimiz kendi göbeğini kendi kesecek…

Muğla Büyükşehir Belediyesini kazanacaklarına inançlarının tam olduğunu vurgulayan Başkan Mete, “Bunun için sadece hamasi nutuklar atmak değil yapacağımız, belki ekim ayında bir toplantı daha yapabiliriz, ondan sonra aday adaylıkları açıklanacak ve bunların süreçleri var, temayül yoklamaları yapılacak, sonra seçim startı verilecek. İlçelerimiz kendi göbeğini, kendisi kesecek. Yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları ne düşünüyor? Bize önerecekleri bir konu var mı? Bunu konuşmak için toplantımızı yapıyoruz” dedi.

Mete, aday belirleme konusuna da değinerek, “Geçen seçimlerde yaptığımız hataları bu defa yapma lüksümüz yok. Doğru hareket edeceğiz, kazanabileceğimiz adayla yola çıkacağız. AK Partililerin teveccühünü alacak bir aday seçeceğiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde hep birlikte mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Muğla’nın her ilçesine ayrı reçete…

Başkan Mete ve beraberindekiler ilçelerde muhtarlarla da bir araya gelerek mahallelerin sorunlarını dinledi.
Muhtarların neredeyse tamamının toplantılara katıldığını aktaran Mete, “Biz tüm ilçelerimizin sorunlar haritasını çıkartıyoruz. Yani hangi ilçemizin hangi mahallesinde ne gibi bir sorun var bunları ortaya koyuyoruz. Bunları çıkardıktan sonra yapacağımız iş, iktidarı ilgilendiren sorunlar ne? Bunları nasıl çözebiliriz? Ankara’da olanları milletvekillerimize paylaştıracağız, Muğla’dakilerle biz, ilçedekileri de ilçe başkanlarımız uğraşırken bir dosya yapacağız. Bu dosyayı da sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza götüreceğiz. Diyeceğiz ki: Muğla’nın şu ilçesinin şu mahallesinde sizi ilgilendiren şu sorun var. Siz 6 aya kadar çözdünüz çözdünüz, çözemediniz bunların çözümü bize nasip olacak inşallah” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.