arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
22°C
Bodrum
22°C
Açık
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

İŞVİÇRE TAKIMI KAMP İÇİN BODRUM’U TERCİH ETTİ…

İŞVİÇRE TAKIMI KAMP İÇİN BODRUM’U TERCİH ETTİ…
23 Şubat 2019 15:13
A+
A-

Kış turizmi ve spor turizmini geliştirme hayali içerisindeki Bodrum’a İsviçre’nin 3. Lig takımlarından Alpnach kamp yapmak için bugün Bodrum’a geliyor.

Antalya yerine Bodrum’u tercih eden takımın, 6 gün boyunca Bodrum’da kampa gireceği ve antrenmanlarını ilçe stadında yapacağı bildirildi. Takım, Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile de bir dostluk maçı oynayacak.

Takımın konaklayacağı Delfi Otel’in sahibi Mehmet Dağoğlu, kış turizmi ve spor turizmini ilçede geliştirmek için çalıştıklarını söyledi. İsviçre’nin Alpnach takımının Bodrum’da yapacağı kampın spor turizmi açısından olumlu bir adım olduğunu ifade eden Dağoğlu, “Kış aylarında Bodrum’un turizmini hareketlendirmek amacıyla İsviçre’den bir futbol takımımı tesislerimizde misafir edeceğiz. Bu bizi heyecanlandırıyor. Çünkü kış turizmine katkı sağlayarak Bodrum ekonomisine faydalı olmaya çalışıyoruz. Bununla ilgili bir bağlantı yakaladık. İsviçre’de bir arkadaşımızın başkanlığını yaptığı kulüp, Antalya yerine Bodrum’u tercih etti. Bodrum’da 6 günlük bir kamp süreçleri var. Tabi ki bu Bodrum için çok önemli. İleride ki dönemlerde spor turizmini hareketlendirecek bir etkinlik olacak. Önümüzdeki yıllarda başka takımları da Bodrum’da ağırlayarak hem Bodrum ekonomisine hem de Bodrum’un tanıtımına katkı vermek istiyoruz. Gelecek olan takım 6 gün boyunca burada kamp yapacak. Hem Bodrum’u görme imkanı bulacaklar, hem de ekonomimize katkı verecekler” ifadelerini kullandı.


Bodrum’da spor turizmi için antrenman sahalarına ihtiyaç olduğunu vurgulayan Dağoğlu, “Kış turizmi ve spor turizminde Antalya’yı tercih edenlerin en çok ihtiyaç duydukları şey antrenman sahaları. Bodrum’da böyle antrenman sahalarını yapmak için yeni seçilecek belediye başkanına çok büyük görevler düşüyor. Biz Bodrum’da yaşayanlar ve otelciler olarak ilçeye birkaç tane antrenman sahası istiyoruz. Antrenmanla beraber buranın takımları ile hazırlık maçları yapabilmeleri. Bizim tesislerimiz yeterli ama maalesef alanlarımız çok dar. Belediyenin arazileri, Milli Emlak’ın arazilerinin tahsisiyle ilgili girişimlerde bulunulması buralara yatırımlar yapılarak Bodrum’un bir spor memleketi olmasını özellikle arzu ediyoruz. Bununla ilgili elimde çok doküman var. Ama inşallah bu süreç içerisinde bunu gündemde tutarak, bürokratlarla görüşerek daha fazla takımın gelmesini sağlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

İlçede spor turizmini geliştirmek için çalışmaların devam edeceğini de ifade eden Mehmet Dağoğlu, sözlerini şöyle noktaladı:

“Biz bir bağlantı kurduk ve bu bağlantının hemen arkasında İsviçre Futbol Federasyonu ile bir görüşmemiz olacak. Onlara dosyalar sunacağız. İnşallah bunun hemen arkasından diğer takımların da Bodrum’a gelmesini sağlayacağız. Ben gelecek olan takımı en iyi şekilde ağırlayacağımızı düşünüyorum. Ama bu konuda Bodrumspor’a ve Rıza Başkanımıza teşekkür ederim. Çünkü onlarla bir dostluk maçı yapacağız. Dost, kardeş kulüp olmaları için bir etkinlik yapacağız. Konuklarımızı en iyi şekilde ağırlayıp güzel göndereceğiz. Onlar için de faydalı bir kamp olacağına inanıyorum. Dolayısıyla Bodrum için bu hafta spor haftası, bir yabancı takımı ağırlama haftası olacak. Ben şimdiden desteği olanlara ve olacaklar teşekkür etmek istiyorum.” 

Alpnach kafilesinin bu akşam Bodrum’a geleceği bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.