arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
23°C

İSTANBUL-BODRUM UÇAĞI İZMİR’E ACİL İNİŞ YAPTI…

İSTANBUL-BODRUM UÇAĞI İZMİR’E ACİL İNİŞ YAPTI…
3 Mart 2019 19:54
A+
A-

İstanbul – Milas Bodrum seferini yapan uçağa yıldırım isabet etti. Uçak, İzmir’e zorunlu iniş yaptı. 

Önceki akşam saat 21:50’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan havalanan Pegasus Hava Yollarına ait yolcu uçağına Bodrum’a iniş sırada havada yıldırım isabet etti. Düşme tehlikesi yaşayan ve pisti pass geçerek tekrar havalanan uçak İzmir’e zorunlu iniş yaptı. Öte yandan yaklaşık 200 kişinin bulunduğu uçakta, Bodrum’a konser vermek için gelen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’ın da olduğu öğrenildi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ölümden döndüklerini ifade eden Durmaz şunları söyledi:

“Hayatımda bu kadar korktuğum bir an yaşamadım. Gerçekten inanılmazdı. Ölüyorduk! Uçağımıza yıldırım düştü. Uçağımız düşmek üzereydi. Şimdi kendime ancak gelebildim. Bodrum’a uçuyorduk ve uçak İzmir’e acil iniş yaptı. Elim ayağım hala titriyor. Pilottan Allah razı olsun. Böyle bir şey olamaz, Allah kimsenin başına vermesin. Hayatımın en korkunç anıydı. Yanımda eniştem vardı, onunla helalleştik, ölüyoruz diye. İnsan canı ne tuhaf bir şey. Ölümle burun buruna geldik. Yarın hemen kurban kestiriyorum.”

Yolculardan yer hizmetlerine eleştiri…

Öte yandan Kent Haber’i arayan bir vatandaş da ölümden döndüklerini ve çok korktuklarını dile getirerek, uçağın acil iniş yaptığı İzmir Adnan Menderes Havalimanı yer hizmetlerinin ise kendileri ile hiç ilgilenmediğini, fenalaşan vatandaşlar için sağlık ekibi bile çağrılmadığını belirterek tepki gösterdi.

Yolcuların sabah saat 05:30 sularında otobüslerle Bodrum’a getirildiği öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.