arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
24°C

İsmet Taşdemir, “Şuan da oynadığımız oyundan keyif almıyoruz”

İsmet Taşdemir, “Şuan da oynadığımız oyundan keyif almıyoruz”
24 Ağustos 2023 10:09
A+
A-

Bodrum Futbol Kulübü ligin 3’üncü haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Arena Bodrum Haber – Maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekip galibiyetle ligdeki konumunu korumak istiyor.

Oyunsal anlamda özeleştiri yapan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Şuanda sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Bu sıkıntılı süreçten en kısa süre içerisinde sıyrılmak istiyoruz. Oyun olarak oynadığımız oyunu oynayamadığımız için sıkıntılı diyorum. Şuan da oynadığımız oyundan keyif almıyoruz. Bende oyuncularımda bir yerde noksan var onu tespit edip düzeltmeye çalışıyoruz” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 3’üncü hafta mücadelesinde Bodrum FK deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesislerinde maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekipte, sakatlıkları devam eden Kenan Özer ve Musah Mohammed maçta forma giyemezken, kırmızı kart cezalısı Süleyman Özdamar’da sahada olamayacak. Ligde ilk iki haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik alan yeşil-beyazlı ekip 4 puanla 5’inci sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekip Ankara temsilcisi Gençlerbirliği karşısında galibiyete kenetlendi.

Zor maçları oynamaya alıştık..

Gençlerbirliği karşılaşmasının zor olduğunu ifade eden Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Motivasyonumuz iyi onda bir sıkıntı yok. 2 haftada 4 puan aldık. İyi gibi gözüküyor ama oyunsal olarak oturtamadığımız bazı durumlar var. Sakat oyuncumuz fazla, yeni gelen oyuncularımız adapte olamadılar. İçlerinde olanlarda var ama genelinde olamadılar. Bu normal bir süreç kampın başında da bizimle beraber değillerdi. Şuanda sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Bu sıkıntılı süreçten en kısa süre içerisinde sıyrılmak istiyoruz. Oyun olarak oynadığımız oyunu oynayamadığımız için sıkıntılı diyorum. Şuan da oynadığımız oyundan keyif almıyoruz. Bende oyuncularımda bir yerde noksan var onu tespit edip düzeltmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki Gençlerbirliği maçı zor bir maç. Geçen seneyle alakası olmayan çok farklı transferler yapan sistemde değiştirerek iyi oyun oynuyorlar. Zor maçları oynamaya alıştık. Aldair transfer edip kampa ilk kattığımız oyuncularımızdan bir tanesi. Tecrübeli bir oyuncu geçen sene Slovenya liginde şampiyon olmuş bir takımın oyuncusu. Buna inandığımız ve güvendiğimiz için kendisini transfer ettik. Her geçen gün daha iyi ısınıyor, daha iyi işler yapacaktır” dedi.

Takımın tecrübeli yıldızlarından Aldair Djalo Balde ise “Şimdiden taraftarlara ve herkese çok teşekkür ediyorum. Takım olarak iyi karşılandım ve çok hızlı adapte oldum. Burada çok güzel bir aile ortamı var. Hedefim takımla birlikte Süper Lige çıkmak. Bunun için her gün çok çalışıyoruz. Tek hayalimiz isteğimiz bu ve benim de kariyer planım bu” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.