arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
22°C

HAYVAN SEVER VATANDAŞTAN ÖRNEK DAVRANIŞ…

HAYVAN SEVER VATANDAŞTAN ÖRNEK DAVRANIŞ…
22 Mayıs 2019 12:00
A+
A-

Bodrum’da yaşamını sürdüren Mehmet Ulumeriç adlı vatandaş, geçtiğimiz yıl bir otomobilin çarpmasının ardından sol ön bacağını kaybeden köpeğine gözü gibi bakıyor. Köpek, Ulumeriç’in komşularının da ilgi odağı durumunda.

Tugutreis Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl bir otomobilin çarptığı Ulumeriç’e ait köpek ağır şekilde yaralandı. Sol ön ayağı aracın altında kalan köpeğin bacağı kesilmek zorunda kaldı. Tedavisinin ardından yeniden sağlığına kavuşan köpek, 3 bacağıyla yaşamına devam ediyor. 7 yıldan beri köpeğe bakan Ulumeriç ise günde 2 defa gezintiye çıkardığı köpeğine gözü gibi bakıyor. Talihsiz köpek, komşularının da ilgi odağı oluyor. Komşuları da köpeğin ihtiyacını karşılamak için elinden geleni yapıyor.

Biri engelli 2 köpeğiyle gezinti yapan Mehmet Ulumeriç, “Engelli köpeğimiz 7 yıldır bizde. Geçen yıl bahçeden yolun karşısına geçmek isterken gece araba çarptı. Sol lifi koptu. Dolayısıyla sol patiyi kesmek zorunda kaldık. Fakat halinden memnun. Sağlığı da yerinde. Hopluyor, zıplıyor, yiyor, içiyor. Sabah akşam geziyoruz. Komşularımız da onun bu halinden dolayı yardımcı oluyorlar. Devamlı mama veriyorlar. Bazen yemesi gerektiğinden fazla mama yiyor” dedi.

Hayvanseverlere de mesaj veren Ulumeriç, “Eğer gerçekten hayvan seviyorlarsa sakatlığına bakmasınlar. Çünkü bunların daha çok yardıma ihtiyacı var. Böyle bir yardımda bulunurlarsa çok iyi bir iş yapmış olurlar. Çünkü hayatı bu şekilde tek başına götürmesi zor. Bir anlamda olaya samimiyet testi gibi bakıyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.