arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

GÜVENLİ BİR DÜNYA İNŞA EDELİM…

GÜVENLİ BİR DÜNYA İNŞA EDELİM…
27 Haziran 2019 12:41
A+
A-

26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü kapsamında Yanındayım Derneği tarafından bir basın açıklaması yapıldı. 

Bodrum Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilen basın açıklamasına, Belediye Başkanı Ahmet Aras ve dernek üyeleri katıldı. Basın açıklamasını okuyan Dernek Başkanı Buse Tekgül Gümüş, sözlerine şöyle başladı:

Bizim dernek olarak uyuşturucu ile mücadelede amacımız çocuklarımızın ve gençlerimizin uyuşturucu madde ile tanışmasını engel olabilmek. Bu maddelerle mücadele anlamında anne babaları bilinçlendirmek ve öğretmenlerle çeşitli projeler yürütebilmek. Bunun için vatandaşlarımızın da desteğini alarak ilgili kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışıyoruz. Belediyemize de bu konuda gençlerimizin sağlığı için çok hassas davranıyor. Bunun için Başkanımıza teşekkür ediyorum. Uyuşturucu ile mücadele sadece uyuşturucu ile mücadele değildir. Aynı zamanda cinsel suçlarla, hırsızlarla, katillerle ve terörle mücadeledir. Bunun için vermek istediğim en önemli mesaj ‘gelin çocuklarımız için, gençlerimiz için daha güvenli bir Dünyayı birlikte inşa edelim.

Bodrum halkının uyuşturucu, pedofili ve cinsel suçlarla mücadelede çok hassas davrandığını dile getiren Gümüş, “Biz dernek olarak çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Bunun için biraz şanslı bir bölgede yaşadığımızı söyleyebiliriz. Belediyemizin de desteğiyle çok güzel işler başaracağız” şeklinde konuştu.

Basın açıklamasında konuşan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise şu ifadeleri kullandı:

Bugün 26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü. Bunun Bodrum’da ilk defa dile getiriliyor olması açıkçası beni çok memnun etti. Bu da Yanındayım Derneği’nin kuruluşu sayesinde oldu. Öncelikle ben bu derneğin faaliyete geçmesinde emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Geçen yıl bu derneğin kuruluşunda ben de davet edilmiştim ve ben böyle bir oluşumun içinde olmaktan dolayı çok mutlu olmuştum. O zaman başkan değildim. Ancak şu an aldığımız yetkiler bu konuda çok daha büyük adımlar atabileceğimiz anlamına gelmekte. Bu durumda Yanındayım Derneği ile birlikte çalışmak, projeler üretebilmek, uyuşturucu, pedofili ve cinsel suçlarla etkin bir şekilde mücadele etmek artık bizim elimizde. Belediyemizin görev tanımı içerisinde çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtarılması var. Onları alkolden uyuşturucudan uzak tutmak, spora yönlendirmek bizim en büyük görevlerimiz arasında. Ama bunları yaparken Yanındayım Derneği ile birlikte yürümek çok önemli. Bu işi sahiplenen STK’lar olduğu zaman biz belediye olarak çok daha faydalı olabiliyoruz.

Basın açıklamasının ardından Başkan Aras da derneğin tişörtünü giyerek dernek üyeleri ile hatıra fotoğafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.