arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
22°C
Bodrum
22°C
Açık
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

GÜRÜN: MUĞLA’MIZA DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ…

GÜRÜN: MUĞLA’MIZA DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ…
25 Şubat 2019 21:06
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İYİ Parti’nin ortak Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün ve beraberindeki CHP heyeti, Menteşe ilçesine bağlı Akçaova Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Gürün’e CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimi ve partililer eşlik etti.

Akçaovalı vatandaşlardan Başkan Gürün’e yoğun ilgi…

Ziyaret ettiği Akçaova Mahallesi’nde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gürün ve beraberindeki heyet, yapılan hizmetleri ve yeni dönem projelerini anlattı.

Başkan Gürün, “Muğla’mızı koruyan ve en fazla yatırım yapan kurum olarak güzel şehrimize değer katmaya, koruyarak geleceğe taşımaya devam edeceğiz”

Seçim boyunca köyleri ve beldeleri dolaştıklarını ifade eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün, “Bizlerle beraber olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Akçaova Mahallesi’nde neleri yaptık, neleri yapamadık konusunda bilgi alışverişinde bulunmaya geldik. Önümüzdeki dönemde Akçaova Mahallesi tahmin edilemeyecek kadar çok fazla olumlu değişikliğe uğrayacak. Burada yapacağımız imar çalışmaları ile birlikte sosyo kültürel alanlar, yeşil alanlar, otoparklar ve diğer yatırımlarla Menteşe ilçemizin merkezinde bulunan birçok fonksiyon Akçaova Mahallemizde olacak. Akçaova Mahallemiz Menteşe ilçemizin bir parçası olarak çok daha yaşanabilir bir kent dilimi haline gelecek. Muğla’mızı koruyan ve en fazla yatırım yapan kurum olarak güzel şehrimize değer katmaya, koruyarak geleceğe taşımaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Akçaova Mahallesinde vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Başkan Gürün’ün toplantısına 7’den 77’ye vatandaşlar katıldı. Özellikle de kadın ve genç seçmenlerin Başkan Gürün’e gösterdiği ilgi ve sevgi görülmeye değerdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.