arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
18°C
Bodrum
18°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
22°C

Gündoğ: İnsan Güzel Şeyler Yazmak İstiyor Ama..

Gündoğ: İnsan Güzel Şeyler Yazmak İstiyor Ama..
23 Nisan 2021 12:35
A+
A-

Bodrum’un güncel konularında bodrumhaber.com sitesinde yazdığı köşe yazılarıyla sık sık gündeme gelen Mustafa Gündoğ, bugünkü yazısını yerel yönetimdeki ‘çok yüzlülüğün’ üzerine kurgulamış.

Arena Bodrum Haber – Şehrin geleceğiyle ilgili ‘devlet işlerini düzenleme ve yürütme’ görevini seçilerek üstlenmişlerin ürettiği politikaların ‘Dün Dündür Bu gün Bu Gündür’ icraatına dönüşmesini sorgulayan Gündoğ, seçmene gösterdikleri yüzün daha sonra nasıl bir dönüşüm yaşadığını ve sonuçlarını ortaya koyduğu yazısı şu şekilde oluştu..

Cennetten Ev Almak / Mustafa Gündoğ / Bodrum Haber 

Belediye başkan adayları, kazanmak uğruna miting alanlarında olması gerekeni, yeni bir şey keşfetmişçesine haykırarak seçmenleri etkileme yoluna gidiyor. “Hak, Hukuk, Adalet” “Şeffaf Belediyecilik” “Demokratik Katılımcı Yerel Yönetim” falan filan. Seçilip icraatın başına geçince “Dün Dündür Bu gün Bu Gündür” oluveriyor.

İnsan güzel şeyler yazmak istiyor, Demokratik, şeffaf, katılımcı bir yerel yönetim varda, ben mi yazmıyorum.

Bazen derdinizi anlatabileceğiniz yetkili bulsanız da, derdinizi anlayacak yetkili bulmakta güçlük çekiyorsunuz. Derdi olan, derdini çözmek için son çareyi mahkeme kapılarında arar hale getiriliyor.

Belediye Başkanları sistem kurmak zorundadır, aksi halde bütün yasa ve mevzuatları bilmesi söz konusu değildir. Ancak kendisini yanıltmayacak bürokratları seçme yeteneği var olmalı ki, olanların sonuçları canını acıtmasın.

Son çare mahkeme kapıları.

Yetkililer eğer düzeni sağlayamıyorsa, konu komşu birbirine düşer. Anlatacağım konuda buna bir örnektir. Düzen; güçlülerin değil, daha güçlülerin düzeni olmuş. Kısaca, altta kalanın canı çıksın.

“Görevi İhmale Götüren Merhamet, Vatana İhanettir.” Mustafa Kemal Atatürk

Cennetten ev alıyorsunuz, eviniz cehenneme dönüyor, hikayemiz bu.

Dava Dosyası 2021/146 3.Sulh Hukuk Mahkemesi. Karar nasıl çıkar buna mahkeme hakimi ve üst yargı karar verecektir. Konu yargıya intikal etmeden taraflara bu konuyu tekrar incelemeleri gerektiğini, yapılan işlemin tam bir hukuksuzluk olduğunu ifade ettim. Dinlediler, lakin sadece dinlediler.

Açılan davada talep edilen nedir;

Yazının devamı..

bodrumhaber.com/cennetten-ev-almak/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.