arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
34,0708
EURO
38,0689
ALTIN
2.834,44
BIST
9.975,61
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
28°C
Bodrum
28°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Açık
26°C

Fikret Öztürk, Stadımızı Gaziantep Maçına Yetiştireceğiz…

Fikret Öztürk, Stadımızı Gaziantep Maçına Yetiştireceğiz…
15 Temmuz 2024 19:06
A+
A-

Sipay Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk, “Stadımızı Gaziantep maçına yetiştireceğiz, bütün takımlar Bodrum’a gelmek için can atacak”

Arena Bodrum Haber – Sipay Bodrum Futbol Kulübü Başkanı Fikret Öztürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri sezon öncesi takım ve stadyumla ilgili son gelişmeleri basın açıklamasında anlattı.

Başkan Öztürk, “Büyük bir ihtimalle stadımızı Gaziantep maçına yetiştireceğiz şuanda bir problem görülmüyor. Amacımız butik bir statta butik bir oyun alanında en güzel oyunu sergilemektir.

Göreceksiniz maçlar oynandığı zaman bütün takımlar Bodrum’a gelmek için can atacaklar. Türkiye’de geleceğini gördüğümüz gençleri takımımıza aldık. 10 oyuncumuzu alt liglerdeki takımlara kiralık olarak verdik. Bunların hiçbirini satmadık şuan da devam eden görüşmelerimiz var” dedi.

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Sipay Bodrum Futbol Kulübü yeni sezon öncesinde, Başkan Fikret Öztürk, Başkanvekili ve Asbaşkan Selahattin Polat, TFF ve Resmi Kurumlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Taner Ankara, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aşkın Demir, Basın Sözcüsü ve Yönetim Kurulu Üyesi Onur Talay, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdoğan, Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Caner Tuna’nın katımıyla Ortakent Golf Kulüpte basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında stadyumun Gaziantep maçına yetiştirilmek için büyük gayret harcandığı belirtilirken bu yılki kombine fiyatları da belirlenerek taraftara kombine alımı konusunda çağrıda bulunuldu.

Gelecek Gördüğümüz Gençleri Takıma Aldık

Yeni sezon öncesi stadyum, transfer ve külünün durumuyla ilgili değerlendirmede bulunan Sipay Bodrum Futbol Kulübü Başkanı Fikret Öztürk, “ Amacımız butik bir statta butik bir oyun alanında en güzel oyunu sergilemektir. Göreceksiniz maçlar oynandığı zaman bütün takımlar Bodrum’a gelmek için can atacaklar. Bodrum’a gelecek olan takımların taraftarları belki de Bodrum’a 2-3 gün önceden gelecekler. Büyük bir ihtimalle stadımızı Gaziantep maçına yetiştireceğiz şuanda bir problem görünmüyor. Işıklandırma olmazsa olmazdı. Selahattin başkanımız ekibiyle inşaat işine devam ediyor. Önce federasyonun olurundan geçmesi lazım, sonra yayıncı kuruluşundan olurundan geçmesi lazım. Kombine fiyatlarını belirlerken şuna özen gösterdik. Kombine alan arkadaşlarımızın toplam fiyatı maçların hepsine biletle girecek olsa yaklaşık olarak onun yarı fiyatına gelecek şekilde örneğin bütün maçlara bilet alıp girse 10 lira verecek kombine aldığı zaman bunu 5-6’ya alacak. Aldığımız oyuncuların yüzde 80’ni 17-21 yaş arasındaki çocuklardan oluşuyor. Türkiye’de geleceğini gördüğümüz gençleri kulübümüze aldık. Ana takımda yer alan ve ana takımda yer alamayan arkadaşlarımız var. 10 oyuncumuzu alt liglerdeki takımlara kiralık olarak verdik. Bunların hiçbirini satmadık şuan da devam eden görüşmelerimiz var. Bulgaristan’dan bir oyuncu aldık, 10 numara açık diyebiliriz. Stoper ve orta saha oyuncularıyla konuştuk ve işleri inşallah bu hafta içerisinde bitecek, onların da isimleri açıklanacak. Son olarak santrafor olayı var. Her taraftan oyuncu geliyor ve bakıyoruz. Kulübümüzün hiç borcu yok her şey günü gününe ve kuruşu kuruşuna ödeniyor. Ortaklarımızla beraber büyük bir özveri içerisinde bu işi bugüne kadar beraberce getirdik. Buraya kadar bizden bundan sonrası için biraz desteklere ihtiyacımız var. Destek derken ille de para desteği değil. Sayın valimiz, büyük şehir belediye başkanımız, kaymakamımız, bodrum belediye başkanımız hiç bugüne kadar olmadığı kadar yanımızdalar. Hepsi ellerinden gelen her türlü desteği bize vermeye hazırlar. Bodrum Futbol Kulübü’nün asansör takımı olmaması için hep şunu diyorum, futbol takımları belli bir finansal işlerle yürütülür. Bu finansal işler belli bir süre cepten konur ama ondan sonra bu işin sürekli bir gelire ihtiyacı var. Sürekli geliri sağlamak için görüşmeler yapıyoruz. Bu takımın buraya gelmesinde emeği olan Rıza başkana teşekkür ediyorum. Bodrum Futbol Kulübü AŞ olmasaydı büyük ihtimalle BAL’da olurdu. AŞ olduğu için Rıza başkan çok eleştirilmiş, AŞ olmasaydı kulüp alınamazdı” dedi.

Sponsorluk Anlaşmaları Tamam

Yeni sezon öncesi sponsorluk anlaşmalarının tamamlandığını söyleyen Sipay Bodrum FK Basın Sözcüsü Onur Talay, “Sipay isim sponsorumuz ve ana sponsorlarımızdan bir tanesi. Stadımız bundan sonra Grey Beton Bodrum FK Stadyumu olarak adlandırılacak. Göğüs sponsorumuz geçen seneki ile aynı CIP Travel Agency ile yola devam ediyoruz. Sırt sponsorumuz Acropol olacak. Kol sponsorumuz Talay Logistics olacak. Forma kol altı sponsorumuz Batu Logistics olurken, şort sponsorumuz Saran Grup- Saran Medya şortumuzun önünde olacak. Şortumuzun arkasında ise Pasha Grup olacak. Led ekranlarımız ve skor tabelamız Saran Medya tarafından yapılıyor. Çorap için RM İstanbul firmasıyla anlaştık. Forma anlaşmamız yine Puma ile devam ediyor. Yüksek ihtimalle tüm sponsorluk anlaşmalarımızı bu hafta içinde tamamlamış olacağız” diye konuştu.

Kombineler Satışa Çıkıyor

Kombineler ile ilgili bilgi veren Talay, “Kombineler Sipay Bodrum FK Passolig kartı ile alınabilecek. Geçen sezon kombinesi olanlar için 18-19 ve 20 Temmuz tarihlerinde öncelikli satış hakkı tanınacaktır.  Eski kombinesi olanlara öncelikli satış hakkı verilecek. 21 Temmuz Pazar gününden itibaren genel satış başlayacak. Stadyumdaki tadilat nedeniyle satışlara Gümbet Tesislerinde başlayacağız. Güney Kale Arkası tadilat nedeniyle satışa çıkmayacak. Passo Lig kendi içerisinde taksitlendirme imkanı tanımaktadır. Kale arkası kombine fiyatı 15 bin TL, Maraton 30 bin TL, VİP İ Blok 70 bin TL, VİP Kombine H Blok 80 Bin TL, VİP Kombine G Blok ise 90 bin TL belirlenmiş durumda. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor maçlarına normal biletle kale arkasına gideceğiniz takdirde diğer kulüplerle yaptığımız istişare sonucunda bu rakamın yaklaşık 4 bin TL olduğu ortaya çıkıyor. Bunu 4 ile çarpacak olursanız büyük maçlar için 16 bin TL gibi bir rakam ortaya çıkıyor. Diğer maçlar için bilet fiyatı 1000 lira olarak belirlediğimizde bunun için ödemesi gereken rakam 14 bin TL’dir. Her ikisini topladığınızda ödemesi gereken rakam 30 bin TL iken kombine alacak kişiye 15 bin TL olarak belirledik” diye belirtti.

Localarda Talep Çok

Localarda ciddi bir talep olduğunu söyleyen Mali İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Aşkın Demir, “Loca satışlarımızla ilgili şunu söylemek istiyorum. Localarımıza da ciddi bir talep var. Locada öncelik hakkı geçen sene locası olan taraftarlarımıza ait, onlara da bu akşam mesai bitimine kadar süre verilmişti. Bunun sonucuna göre diğer talep eden taraftarlarımıza ve firmalara bir süreç verdik o da bu hafta içerisinde bitiyor. Toplam 15 locamız var, satışa 11 locayı çıkardık. Bunların da bir hafta içerisinde biteceğini söyleyebilirim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.