arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,6939
EURO
35,2516
ALTIN
2.447,32
BIST
10.647,91
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
35°C
Bodrum
35°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
33°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
32°C

Eğitim ışığı ‘Okutan Bodrum’ Projesiyle Parlıyor…

Eğitim ışığı ‘Okutan Bodrum’ Projesiyle Parlıyor…
4 Haziran 2024 14:33
A+
A-

Türk Eğitim Vakfı ve Bodrum Belediyesi, ‘Okutan Bodrum’ Projesiyle Üniversite Öğrencilerine Umut Oluyor

Arena Bodrum Haber – Kurulduğu günden bu yana eğitimde fırsat eşitliği için çalışmalarını sürdüren Türk Eğitim Vakfı (TEV), Bodrum Belediyesi iş birliğinde hayata geçirdiği ‘Okutan Bodrum Projesi’ ile Bodrum’da ikamet eden ve maddi nedenlerle eğitimine devam etmekte güçlük çeken üniversite öğrencilerine burs desteği sağlayacak.

TEV Muğla Şubesi’nin öncülüğünde gerçekleştirilecek “Okutan Bodrum” projesinin lansman daveti ise 6 Haziran Perşembe günü Bodrum Marina Yat Kulüp’de gerçekleştirilecek. Bodrum’un değerlerinden biri olan Bodrum Kent Orkestrasının ve tenor Deniz Kurt ve  sanatçı Didem Kasal’ ın şarkılarıyla sahne alacağı etkinliğin gelirleri Okutan Bodrum projesi kapsamında bağışa dönüştürülecek.

Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak için 57 yıldır çalışmalarını sürdüren Türk Eğitim Vakfı (TEV), eğitim alma imkanına sınırlı ölçüde erişimi olan Bodrumlu gençlerin önünü açmak amacıyla Bodrum Belediyesi ile özel bir projeye imza attı. Bodrum sınırları içerisinde ikamet eden ve maddi nedenlerle eğitimine devam etmekte güçlük çeken üniversite öğrencilerine burs desteğinin sağlanacağı Okutan Bodrum Projesi’ne yönelik protokol geçtiğimiz Eylül ayında imzalanmıştı. Projenin lansmanı ise TEV Muğla Şubesi ve Bodrum Belediyesi öncülüğünde 6 Haziran Perşembe günü Bodrum Marina Yat Kulüp’te, Yonca Şahinbaş ve Koray Şahinbaş sunuculuğunda düzenlenen etkinlik; Türk Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı

Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş ve Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

Bodrum Kent Orkestrası Konseri Sahne Alacak

Projenin tanıtımının yapılacağı etkinlik, Bodrum’un gözde değerlerinden Bodrum Kent Orkestrası’nın müzik şöleni ile taçlandırılacak. Bodrum Kent Orkestrası, zengin repertuarı ve yetenekli müzisyenleri ile izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak. Konsere ayrıca değerli sanatçılarımız Deniz KURT ve Didem KASAL  de performanslarıyla renk katacak.

Etkinlik biletlerine Bodrum Belediyesi Kültür AŞ., Deniz Müzesi ve son gün 6 Haziran günü 10.00-18.00 arası açılacak olan Milta Bodrum Marina   meydanında satış masasından ulaşabilirsiniz.

Türk Eğitim Vakfı Hakkında:

 Türk Eğitim Vakfı (TEV), 4 Mayıs 1967 tarihinde merhum Vehbi Koç’un önderliğinde eğitime gönül vermiş 205 Türk aydını tarafından kuruldu. Başarılı ve maddi olanakları sınırlı olan öğrencilere burs desteği vererek Türkiye’ye ve insanlığa katkı sağlayacak öncü gençleri ve onların yetişecekleri eğitim sistemini destekleyen TEV, kuruluşundan günümüze yaklaşık 280 bini aşkın yurt içi ve 2 binden fazla yurt dışı bursu sağladı. Eğitime katkılarını 32 adet eğitim tesisi yaptırarak destekleyen Türk Eğitim Vakfı ayrıca Türkiye’de üstün başarılı ve yüksek potansiyelli öğrencilere ihtiyaç duydukları eğitimi lise düzeyinde sağlamak amacıyla kurulan İnanç Lisesi’ni 2001 yılında devraldı ve okul Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL) adıyla eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir. İzmir’de, Trabzon’da ve Ankara’da kız öğrenci yurdu açarak Türk Eğitim Vakfı Öğrenci Yurtları İktisadi İşletmesi bünyesinde faaliyet alanını genişletti.

Bilgi için: Artı İletişim Yönetimi I 0212 347 03 30 I tev@artipr.com.tr

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.