arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3724
EURO
34,9981
ALTIN
2.325,89
BIST
9.095,89
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

Diş Hekimi Evrim Bulucu Eğitim Gümüşlük’te…

Diş Hekimi Evrim Bulucu Eğitim Gümüşlük’te…
19 Ekim 2021 09:40
A+
A-

Diş Hekimi Evrim Bulucu Eğitim Gümüşlükte açtığı muayenehanede faaliyete başladı.

Arena Bodrum Haber – 16 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen açılışa büyük bir katılım oldu. Sağanak yağışa rağmen çok sayıda davetli ve Gümüşlük yaşayanının katıldığı açılışı törenine Bodrum Kaymakamı ve Belediye Başkan yardımcılarının yanı sıra siyasi parti temsilcileri de geldi.

Açılış kurdelasını Kaymakam Bilgehan Bayar ve Belediye Başkan Yardımcısı İlknur Ülküm Seferoğlu kestiği açılış töreni müzik ve ikramlar eşliğinde devam etti

Gümüşlük’ta dolmuş yolu üzerinde köşe Kadıhan Market’in çok yakınında yer alan Evrim Bulucu Eğitim Diş Muayenehanesini gezen davetliler hem de uzun süre Bodrum Devlet Hastanesi’nde hizmet veren yaşamının büyük bölümü ve eğitimi Ege’de geçmiş yeni diş doktorları Evrim Bulucu EĞİTİMAT ile tanışmış oldular.

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olan diş hekimi Evrim Bulucu Eğitim’in muayenehanesin e diş röntgen cihazı da bulunuyor.

12 senedir diş hekimliği yapan Evrim Bulucu Eğitim’in diş muayenehanesi Gümüşlüğün tam da merkezinde yer alıyor. Dolmuş yolu üzerinde köşedeki Kadıhan markete çok yakın bir konumda olan muayenehane aynı zamanda Gümüşlük – Bodrum dolmuş güzergahında bulunuyor.

İçinde diş röntgen cihazı dahil tüm modern tıbbi cihazları barındıran muayenehane resmi açılışını 16 Ekim 2021 günü gerçekleştirecek. Diş hekimi Diş hekimi Evrim Bulucu Eğitim’den randevu almak için gerekli bilgiler haberin sonunda.

Diş hekimi Evrim Bulucu Eğitim kimdir?

1985 yılında Isparta’da doğdu. 2003 yılında Isparta Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. 2003-2009 yıllarında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde eğitimimi tamamladı. Bir sene özel bir klinikte çalıştıktan sonra 2010 yılında Sağlık Bakanlığı’na bağlı İstanbul Sancaktepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine atandı.

2013 yılında jandarma üsteğmen Deniz Eğitim ile evlendi ve eş durumuyla Bodrum Devlet Hastanesi Diş Tedavi ve Protez Merkezi’ne tayin oldu. Eşinin görevi nedeniyle Kızıltepe ve Düzce Ağız Diş Sağlığı Merkezlerinde ggörev yaptı. 2021 yılı EKim ayında Bodrum Gümüşlük’teki muayenehanesini açtı ve hasta kabulüne başladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.