arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Pazartesi Açık
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
21°C

DENİZDEN PANKARTLI EVLİLİK TEKLİFİ…

DENİZDEN PANKARTLI EVLİLİK TEKLİFİ…
31 Temmuz 2019 10:09
A+
A-

Bodrum’da Fırat Durmaz adlı vatandaş, kafede arkadaşı ile oturan Ayşegül Arıkan’a tekne ile kıyıya gelerek sürpriz bir evlilik teklifi yaptı. 

İlçede yaşamını sürdüren vinç operatörü 24 yaşındaki Fırat Durmaz, bir süpermarkette çalışan 23 yaşındaki Ayşegül Arıkan’a sürpriz bir evlilik teklifi organizasyonu hazırladı. Katamaran tipi bir tekne hazırlayan genç, sabah saatlerinde arkadaşları ile Bitez’den yola çıktı. Durmaz, üzerinde “Ayşegül Benimle Evlenir misin?” yazılı büyük bir pankart asılı katamaran ile Kumbahçe’ye ulaştı.

O esnada Bodrum Belediyesi Kumbahçe Kafe’de arkadaşı ile oturan Ayşegül Arıkan, tekneyi görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Fırat Durmaz daha sonra elinde çiçeklerle tekneden bota binip sahile çıktı. Burada kız arkadaşının önünde diz çöküp evlilik teklifi yapan genç, evet yanıtını alınca yanında getirdiği yüzüğü kız arkadaşının parmağına taktı.

Kumbahçe Kafe’de oturan vatandaşlar da olan biteni merakla izledi. Kimileri de o anları cep telefonları ile kayıt altına aldı.

Burada Kent Haber’e kısa bir açıklama yapan Fırat Durmaz duygularını şu sözlerle dile getirdi; “Bu organizasyonu dayımla beraber planladık. Dayımın emeği bu işte çok büyük. Zaten aklımda vardı ama ne zaman olur diye düşünüyorduk. Ama en sonunda bir plan yapıp bugün gerçekleştirdik. Ayşegül’ün arkadaşı Kamuran’ın da desteği oldu. Ben vinç operatörüyüm ama dayım kaptan olduğu için bu işi beraber yaptık. Biz Ayşegül ile 27 Mart 2016 tarihinde tanışmıştık, 3 buçuk sene oldu. Artık bir şeylerin zamanının geldiğini düşündüm.”

Ayşegül Arıkan ise çok heyecanlı olduğunu söyledi. İkili daha sonra botla katamaran tipi tekneye gittiler.

Öte yandan yaşadıkları tedirginlik nedeniyle gerilen mahalle sakinleri, zaman zaman istenmeyen olaylarla da karşı karşıya kalıyor. Önceki gece Mümtaz Ataman Caddesinde hareketlerinden şüphelendikleri bir şahsı durduran mahalle sakinleri ile durdurdukları vatandaş arasında tartışma çıktı. Çok sayıda vatandaşın bulunduğu olay, güvenlik mensupları tarafından daha fazla büyümeden yatıştırıldı. Yaşanan o anlar bir vatandaş tarafından kaydedildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.