arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3151
EURO
35,0957
ALTIN
2.298,67
BIST
9.050,65
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Demir: 30 Ağustos Zaferi, Ülkemizin Birliğine Kasteden Şer Odakları İçin Ders Olmalıdır…

Demir: 30 Ağustos Zaferi, Ülkemizin Birliğine Kasteden Şer Odakları İçin Ders Olmalıdır…
30 Ağustos 2021 08:05
A+
A-

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

Arena Bodrum Haber – Demir, “30 Ağustos Zaferi, özellikle bugün ülkemizin birliğine, dirliğine, bu topraklardaki varlığına kasteden şer odakları için ders olmalıdır.” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Muğla Milletvekili M.Yavuz Demir, 30 Ağustos Zaferi’nin 98’inci yıldönümü dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

Demir, mesajında, “30 Ağustos Zaferi, özellikle bugün ülkemizin birliğine, dirliğine, bu topraklardaki varlığına kasteden terör örgütleri ve şer odakları için ders olmalıdır.” ifadelerini kullandı.

Zaferi, milletimizin en zor koşullarda kazandığını hatırlatan Demir, “30 Ağustos Zaferi aziz milletimizi parçalamak ve devletimizi işgal etmek isteyen devletlere karşı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından,  yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde gerçekleşmiştir.

Aziz milletimiz, onurlu mücadelesiyle, vatan sevgisinin büyüklüğünü tüm dünyaya kanıtlamış, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. Zaferin ardından Milletimiz, dayanışmasıyla bütün dünyaya anlamlı bir mesaj vermiş, gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel birikimiyle bölgesinin ve dünyanın ışık saçan ülkelerinden biri haline gelmiştir.” dedi.

Ülkemizi parçalamak isteyen odaklara da mesaj veren Demir, “Ülkemizin bu kutlu yürüyüşünden alıkoymak isteyen terör örgütlerinin hain saldırılarına aldırmadan, ihanet çetelerini bozguna uğratarak, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde mücadelemiz sürecektir. 30 Ağustos Zaferi, özellikle bugün ülkemizin birliğine, dirliğine, bu topraklardaki varlığına kasteden terör örgütleri ve şer odakları için ders olmalıdır.” ifadelerini kullandı.

Demir, mesajını, “Ebediyen bağımsızlığımızın sürdürülmesi için, bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü en kalbi dileklerimle tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan uğrunda şahadet mertebesine yükselen şehitlerimizi, gazilerimizi ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızı  bu vesileyle de bir kez daha  rahmet ve minnetle anıyorum.” ifadeleriyle sonlandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.