arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3658
EURO
34,9484
ALTIN
2.325,25
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Cumhurbaşkanı STK ve Muhtarlarla bir araya geldi..

Cumhurbaşkanı STK ve Muhtarlarla bir araya geldi..
15 Ocak 2023 20:51
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla’daki toplu açılış töreninin ardından sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Arena Bodrum Haber – Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayı’nda bir araya gelerek, burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehirleri ve insanları seçimden seçime hatırlayanlardan olmadıklarını belirtip, “Kimseyi ayırmadan 85 milyonun her bir ferdini bağrımıza basıyoruz. Varsın birileri on binlerce kilometre ötede benzin istasyonlarında karanlık görüşmeler yapsın. Son 20 yıldır olduğu gibi bugün de aşkla çalışarak 780 bin kilometrekare vatan toprağını eserlerimizle ilmek ilmek dokuyoruz” dedi.

“Muhtar bile olamazsın” hakaret ifadesiydi..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Muhtar bile olamazsın’ manşetlerinin atıldığı karanlık dönemlerden milletin iradesiyle Cumhurbaşkanlığı makamına geldiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “‘Muhtar bile olamazsın’ manşetlerini atanlar aslında muhtarlara hakaret ediyorlardı. Muhtarlarımızla toplantılarımızda mahallelerimizin sorunlarını çözdük. Muhtarlarımızdan gelen talep doğrultusunda 19 Ekim tarihini ‘Muhtarlar Günü’ olarak belirledik. Göreve geldiğimizde 97 lira olan muhtar ödeneğini 8 bin 506 liraya yükselttik. Terör örgütlerinin başını içeride ve dışarıda ezebilmemizin en başta gelen sebebi güçlü bir iradenin varlığıdır” ifadelerini kullandı.

Her gün ayrı uydurdukları yöntemlerle milletle adeta alay ediyorlar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kriz masasına dönüşen 6’lı masanın derme çatma bir yapı olduğunu, her hafta patlak veren kavgalarıyla er meydanında kendileriyle yarışacak bir adayın hala bulamadığını belirtip, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bir ara ‘Adayımız hazır, ancak yıpranmasını istemiyoruz’ dediler, ardından ‘Erken seçim yapılsın, hemen açıklayalım’ dediler. Her şey dediler bir tek adaylarının ismini söyleyemediler. Biz vesayetin boyunduruğundan kurtardığımızla övünüyoruz. Bunlar ülkeyi ve milleti yeni vesayetin boyunduruğuna sokma vaadiyle ortaya çıkıyorlar. Kafası karışıklar kulübü. Millete ‘Sen oy ver ama cumhurbaşkanını biz yönetelim’ demek milletle alay etmektir. Uzaktan kumandayla yönetilecek bir cumhurbaşkanından söz ediyorlar. Şimdiden itibarını beş paralık ettikleri adaylarından milletimize bir fayda olmayacağını biliyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.