arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4075
EURO
34,8058
ALTIN
2.403,31
BIST
10.208,65
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
18°C
Bodrum
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
24°C

CAMPANELLA’NIN BİNASI MİLLİ EMLAK’TAN SATILIK….

CAMPANELLA’NIN BİNASI MİLLİ EMLAK’TAN SATILIK….
27 Nisan 2017 09:42
A+
A-

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü mülkiyeti kendisine ait olan bazı gayrimenkulleri satışa çıkardı

3 Mayıs’ta düzenlenecek ihalede satılacak mülkler arasında, kiracısı tarafından uzun yıllardır eğlence mekanı olarak işletilen Bodrum Cumhuriyet Caddesi’ndeki çok değerli bir gayrimenkul de bulunuyor.

3 Mayıs 2017 Çarşamba günü yapılacak ihalede satışa çıkarılacak gayrımenkuller arasında en çok dikkat çekeni Çarşı Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ve uzun yıllardan bu yana “Campanella” ismiyle hizmet veren kulübün bulunduğu bina. Mülkiyeti Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü’ne ait, 95 metrekare yüz ölçümlü Avlulu Kagir Ev 4 buçuk milyon TL’ye satışa çıkarılıyor.

İhalenin geçici teminat bedeli olarak 450 bin lira olarak belirlenmiş. İmar planlarında zemin kat ticaret, üst kat konut alanı olarak ayrılmış gözüken gayrimenkulun inşaat emsalinin TAKS % 60, KAKS %120 olduğu öğrenildi. Aya Nikola Kilisesi’nin hemen arkasında bulunan ve hali hazırda üst katı eğlence mekanı, alt katı ise saatçi olarak hizmet veren bina 3 Mayıs günü saat 09.30’da yapılacak ihaleyle satışa çıkarılacak.

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü’nde aynı gün Türkbükü Mahallesi, Konacık Mahallesi, Gürece Mahallesi ve Ortakent Mahallesi’ndeki farklı büyüklükteki bazı araziler de ihaleyle satışı yapılacak. İhaleler ile ilgili detaylı bilgilere Milli Emlak Müdürlüğü’nün web sitesinden ve müdürlükten ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bodrum Haber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.