arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
23°C

BU SERGİNİN FOTOĞRAFLARI ÖDÜLLÜ…

BU SERGİNİN FOTOĞRAFLARI ÖDÜLLÜ…
25 Nisan 2017 21:48
A+
A-

Vefa Sanat Galerisi yeni sergi sezonunu Kader Onay’ın ödüllü fotoğrafları ile açtı…

32 adet ödüllü fotoğrafın yer aldığı sergiyi açılış gününde 200 kişilik kalabalık bir grup beğeniyle izlediler.  30 Nisan 2017 Pazar gününe kadar kadar açık kalacak olan sergi Akyarlar’da Vefa sanat galerisinde her gün görülebilir.

24 Nisan 2017 Pazartesi Vefa Sanat Galerisi’nde açılan sergi 1962 Zonguldak doğumlu Fotoğraf Sanatçısı Kader Onay’ın 32 ödüllü fotoğraflarından oluştu. Kader Onay Fotoğraf sevdasını; “Fotoğraf sevdam 12 yaşımda ağabeyimin hediyesi olan ve yalnızca siyah beyaz çekim yapabildiğim analog Lubitel-2 ile başladı. İlerleyen yıllarda teknolojinin paralelinde bu tutkum devam etti. Bodrum’da yaşamaya başladıktan sonra ise tam anlamıyla hayatımın önemli bir parçası oldu. Ağırlıklı olarak gezi fotoğrafları, doğa fotoğrafları çekmeyi seviyorum. Seyahat etmek, yeni gözlemlerde bulunmak, keşfetmek ve fotoğraf çekmek en büyük tutkum.  Ayrıca bu gün beni burada yalnız bırakmayan Rotary club,Heredot ve Nane grubu üyeleri ziyaretleri ile sergime  destek oldular.” Dedi.

Kader Onay’ın ilk fotoğraf sergisi 2008’da Yiğit Uygur ile birlikte yaptığı “Dünden Bugüne Bodrum Manzaraları” adlı nostaljik Bodrum temalı bir sergiydi. Serginin aynı adla basılmış 200 fotoğraf içeren fotoğraf kitabı da bulunmaktadır. Kader Onay daha sonra Bodrum, Kuşadası ve Yalova’da birçok karma fotoğraf sergisine katıldı. Türkiye’nin değişik şehirlerinde düzenlenen Ulusal fotoğraf yarışmalarında ve foto maratonlarda ödüller ve sergilemeler kazandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.