arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3520
EURO
34,7850
ALTIN
2.394,20
BIST
10.268,19
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
18°C
Bodrum
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
23°C

Bozuk yollar araçlara hasar veriyor artık…

Bozuk yollar araçlara hasar veriyor artık…
7 Nisan 2020 22:31
A+
A-

Bodrum’un Akyarlar Mahallesinde devam eden otel inşaatının hafriyat kamyonlarının yollarda yarattığı bozulma, hasarlara neden olmaya başladı.

Ali Peltek / Arena Bodrum Haber

Yaklaşık bir aydır Akyarlar Mahallesinde Ali Hoca Burnunda yapımı devam eden otel inşaatının etkileri Turgutreis gündemindeki yerini koruyor.

Dün, Bölge Trafik Ekiplerinin hafriyat kamyonlarını durdurarak gerekli kontrolleri yapıp, kusurlu ve hatalı uygulamaları olanlara uyarı ve ceza uygulamaları yapmıştı. Yapılan cezai işlem uygulamaları da yayınımızda gündem olmuştu.

Bugün bazı vatandaşların Arena Bodrum Haber‘i arayarak yaşananların bir kaos haline döndüğünü ifade ettiler. Vatandaşların bozulan yollarda yaşadıklarının artık maddi hasarlara dönüştüğünü ifade etmelerinin ardından sorun yaşanan güzergahı daha dikkatli takibe aldık. Ağır tonajlı kamyonların yolda yarattığı hasarlar bugün bir aracın kaza yapmasına sebep oldu. Adının açıklanmasını istemeyen bir vatandaş bugün bize ulaşarak oluşan çökmeler nedeniyle yeni aldığı aracın kartelinin parçalandığını ifade ederek olay yerini gösterdi.

Turgutreislileri konuya müdahil olmaya davet ediyorum…

Bodrum’un Turgutreis Mahallesinde yaşayan Necdet Öcal isimli vatandaş, “Uzun yıllardır Turgutreis’te yaşayan bir vatandaş olarak konuşuyorum. Şu arkamda görmüş olduğunuz kamyonlar, Karabağ Caddesi ve Mehmet Hilmi Caddesinin kesiştiği yerde günde en az 500- 600 kere bu yolu kullanıyorlar. Gördüğünüz gibi yollarımızda önemli çökmeler oluştu. Bu yolların çökmesine sebep olan bu kamyonlardır. Bunların hepsi üzerinde örtüleri olmadan, istiap haddine uygun olmayan tonajlarda bu güzergahı kullanarak, yollarda çöküntüye sebep olmaktadırlar. Burası bizim pazarımızdır, giriş çıkışları bunlar bitirmişlerdir. Biz, Turgutreis’te yaşayan vatandaşlar olarak durumu Bodrum Belediyesine defalarca aktardık. Duyarlı vatandşaları konuyu protesto etmeye ve belediyemizi de konuya müdahil olmaya davet ediyorum” dedi.

Açık tutanaklarımızla tespit yapıyoruz…

Vatandaşların talebi doğrultusunda ulaştığımız yetkili birimler, kendilerine şikayet geldiği zaman, olay yerine gidip zabıt ve açık tutanak ile konuyu sabit hale getirdiklerini, akabinde silsile yolu ile oluşan zararın , zararı oluşturanlar tarafından karşılanması için adım attıklarını bildirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.