arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Sorumlu esnaf sürece katkı sağlıyor…

Sorumlu esnaf sürece katkı sağlıyor…
7 Nisan 2020 18:38
A+
A-

Sosyal mesafe uygulamasına hali hazırda uymayan bazı zincir marketler olmasına rağmen, küçük esnafın bazıları hijyen ve sosyal mesafe kuralına katkı vermeye başladı.

Ali Peltek / Arena Bodrum Haber

Turgutreis’te baharat ve aktar üzerine faaliyette bulunan bir esnaf, kendi müşterilerine ücretsiz maske vermeye başladı.

Koronavirüs salgınıyla birlikte son günlerde bağışıklık sisteminin kuvvetli olması konusu da gündemde yerini aldı. Bugünlerde vatandaşın takviye bitkilerle birlikte bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için kapısını çaldığı aktarlar da önem kazandı. Turgutreis’te faaliyet gösteren aktar Hasan Tonka, müşteri sayısı artınca sosyal mesafe konusuna dikkat göstererek iş yerine gelen müşterilere maske vermeye başladı.

Hasan Tonka; “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde sağlık konusunda ki dayanışmamız çok önemli” diyerek şunları söyledi:

“Sosyal mesafe konusuna dikkat çekmek ve gündeme damga vuran koronavirüs salgınına karşı duyarlılık oluşturmak maksadıyla, kendi müşterilerimize ücretsiz maske vermeye başladık. Bu günleri, dikkat ve hassasiyet gösterdiğimiz takdirde daha kısa zamanda atlatacağız. Yaşadığımız bu süreçte İçişleri Bakanlığı ve yetkili kurumların uyarı ve önlemlerine dikkat etmek ve uymak çok önemli.”

Tonka, imkanları doğrultusunda her esnafın üzerine düşeni yapmalı mesajını da vermeyi unutmadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.