arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3606
EURO
34,9791
ALTIN
2.321,68
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

BOTAV’ın yeni binası hizmete girdi..

BOTAV’ın yeni binası hizmete girdi..
31 Ekim 2022 20:01
A+
A-

26 Yıl önce Bodrum’u tüm dünyaya tanıtmak üzere kurulan Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV), Cumhuriyet’in 99. yılında yeni ve modern binasına kavuştu.

Arena Bodrum Haber – BOTAV’ın yeni binasının açılışında konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, BOTAV’ın sadece kentimizin değil ülkemizin de en saygın sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunu ifade etti.

Göreve geldikten sonra ilk işin, vakfın kurumsal kimliğini minimal çizgiler ve güçlü ifadelerle yenilemek olduğunu belirten Aras, konuşmasına şöyle devam etti:

“Günümüzden 26 yıl önce Bodrum iş dünyasının 15 değerli ismi tarafından, kentimizi tüm dünyaya tanıtmak üzere kurulan ve başarılı çalışmalarıyla küresel turizm pazarında Bodrum’un gücüne güç katan Bodrum Tanıtma Vakfı, sadece kentimizin değil ülkemizin en saygın sivil toplum kuruluşlarından biridir. Geride bıraktığı 26 yıl boyunca olduğu gibi bugün Bodrum’un gücüne güç katmaya devam eden Bodrum Tanıtma Vakfı, kuruluşunun 26. yılında tarihinin en heyecan verici noktasında. Bodrum Tanıtma Vakfı Reklam ve İletişim Koordinatörümüz Levent Arkan’ın sıra dışı fikirleriyle bir taraftan vakfımızın imajını ve hizmet kalitesini en üst düzeye çıkartmak, diğer taraftan ise Bodrum’un doğru tanıtılmasını sağlamak için 29 ay boyunca çok ciddi bir emek sarf ederek bugün içinde olduğumuz bu muhteşem bina da dâhil olmak üzere gerek vakfımıza gerekse Bodrum’a çok şey kazandırdı. Bugün Bodrum’un hizmetine açtığımız bu ihtişamlı tanıtım kalemiz, kentimizin rekabet gücüne çok önemli katkılar sağlayacak.

Sizleri büyük bir gururla davet ettiğimiz BOTAV Center’ın açılışını özellikle 29 Ekim günü gerçekleştirmek istedik. Barışın, huzurun, sevginin, saygının, demokrasinin, laik hukuk devletinin karşılığı olan Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. yılı olması ve ikinci yüzyıla doğru ilerlerken kalbinde Cumhuriyet sevgisi olanlara büyük bir gurur ve mutlulukla diyorum ki; Yaşasın Cumhuriyet!  Yaşasın Atatürk Cumhuriyeti!

Kıymetli Dostlar; Bodrum sevdalısı bizler, Bodrum’un marka değerini daha üst seviyelere çıkarmaya doğru tanıtımlar gerçekleştirmeye dün olduğu gibi bugün de devam edeceğiz. Kuruluşundan günümüze kadar emeği geçen geçmiş dönem BOTAV başkanlarına, üyelerine ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyor.’’

Başkan Aras’ın konuşmasının ardından kurdele kesimi yapılarak BOTAV Center konuklara gezdirildi. Mimarisiyle ve teknolojisiyle büyük beğeni toplayan BOTAV Center’a emek verenler için plaket töreni yapıldı.

Bodrum Tanıtma Vakfı Reklam ve İletişim Koordinatörü Levent Arkan BOTAV vizyonu ve BOTAV binasının gelişim süreci hakkında katılımcılara bilgi verdi. Arkan, test yayınına başlayan VisitBodrum projesi hakkında da bilgiler sunarak binanın yapımında ve bugüne kadar devam eden süreçte kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.