arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3119
EURO
35,1160
ALTIN
2.302,59
BIST
9.055,64
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Bodrum’un Seçkin Tatil Noktası Gümbet’in En Popüler Otelleri

Bodrum’un Seçkin Tatil Noktası Gümbet’in En Popüler Otelleri
16 Mayıs 2021 09:30
A+
A-

Bodrum’un bir mahallesi olan Gümbet, eşsiz kumsalları, hareketli sokakları, birbirinden özel kafe, restoran ve eğlenme mekanları ile ziyaretçilerine adeta bir şehri yaşatmaktadır. Şehir merkezine oldukça yakın mesafede yer alan Gümbet, yaz tatillerinin yanı sıra yarımadanın su sporları için de en çok tercih edilen noktaları arasındadır.

Sabaha kadar süren eğlenceleri ise hem yerli hem de yabancı turistlerin oldukça dikkatini çekmektedir. Ege Bölgesi’nin en gözde tatil merkezleri arasında ilk sıralarda yer almasından dolayı Gümbet konaklama seçenekleri açısından ziyaretçilerine birbirinden farklı olanaklar sunar. 5 yıldızlı lüks otellerden butik otellere ve pansiyonlara kadar burada her bütçeye uygun konaklama olanakları bulunmaktadır. Siz de bu yıl tatilinizi Bodrum’da geçirmeyi tercih ediyorsanız, http://Gümbet Otelleri.net adresini ziyaret ederek, en güzel Gümbet otelinde konaklayabilirsiniz.

Gümbet’te Denize Sıfır Konaklama Olanağı Sunan Goddess of Bodrum Isis Hotel

Bodrum’un gözde tatil noktası Gümbet’te konuklarını ağırlayan Goddess of Bodrum Isis Hotel, doğa ile iç içe konumu ve lüks olanakları ile kusursuz bir yaz tatili vadetmektedir. Bodrum Milas Havalimanı’na 45 km ve Gümbet merkeze 4 km uzaklıkta yer alan tesisin özel dekore edilmiş 374 odası bulunmaktadır. Ultra her şey dahil konseptinde konuklarını ağırlayan tesiste açık büfe hizmetlerin yanı sıra 3 Adet A’La Carte Restoran bulunmaktadır.

Denize sıfır konumu ile eğlenceli bir tatil hizmeti sunan Goddess of Bodrum Isis Hotel’in Mavi bayraklı özel plajı bulunmaktadır. Plaj hizmetlerinin yanı sıra tesis bünyesinde yer alan 1 adet açık havuz, 1 adet çocuk havuzu ve 1 adet kapalı havuz ise birbirinden özel serinleme alternatifleri yaratmaktadır. Masa tenisi, su sporları, fitness center, gece şovları gibi birbirinden eğlenceli aktivite seçenekleri ile dolu dolu bir tatil hizmeti sunmakta olan tesiste, çocuklar için mini kulüp bulunmaktadır. Tatil amacının yanı sıra çeşitli organizasyonlar için de tercih edebileceğiniz tesis bünyesinde 8 farklı organizasyon alanı hizmet vermektedir. Gümbet’in eğlenceli atmosferinde, eksiksiz bir konaklama hizmeti almak için http://www.goddessofbodrum.com/ ‘u ziyaret edebilirsiniz.

Romantik Bir Balayı İçin Gümbet’in En Lüks Oteli Caresse a Luxury Collection Resort & Spa

Tertemiz havası ve turkuaz denizi ile eşsiz bir konuma sahip olan Caresse a Luxury Collection Resort & Spa, zengin eğlence ve dinlenme olanaklarının yanı sıra kusursuz hizmetleri ile balayı çiftleri için de ideal bir tatil ortamı yaratmaktadır. Bodrum ilçe merkezine 6 kilometre, Milas-Bodrum Havaalanı’na 40 kilometre mesafede yer alan tesis, konforunuz ve huzurunuz için özenle tasarlanmış 77 odaya sahiptir. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, 1 adet a la carte restoran bulunmaktadır. Denize sıfır konumda yer alan Caresse a Luxury Collection Resort & Spa, ince kumlu plaja ve iskeleye sahiptir. Deniz yerine havuzu tercih edenler için 1 adet açık havuz ve 1 adet kapalı havuz seçenekleri sunulmaktadır. Hem yetişkin hem de çocuk misafirler için zengin aktivite olanakları sunan tesiste, dinlenmek ve kendisine zaman ayırmak isteyen misafirler içinse SPA merkezi hizmet vermektedir. Gümbet’in turkuaz denizine karşı, lüks bir tatil geçirmeyi hayal ediyorsanız https://www.marriott.com/hotels/travel/bjvlc-caresse-a-luxury-collection-resort-and-spa-bodrum/ ‘dan tesis hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Havuz Keyfinden Vazgeçemeyenlere Jasmin Beach Hotel

Gümbet’in gözde tesisleri arasında yer alan Jasmin Beach Hotel, konforlu mimarisi, zengin aktivite seçenekleri ve özel lezzetlerinin yanı sıra birbirinden eğlenceli anlara ev sahipliği yapan havuzları ile dikkat çekmektedir. Milas Havaalanı’na 35 km, Bodrum’a 3 km, Gümbet’e 400 m uzaklıkta yer alan tesis, eğlence merkezlerine yürüme mesafesindedir. En rahat konaklama birimlerini konuklarının hizmetine sunan tesiste 273 oda bulunmaktadır. Her şey dahil konseptine sahip tesiste, sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemeklerinde açık büfe şeklinde hizmet verilmektedir. Açık büfe seçeneklerinin yanı sıra 1 adet a la carte restoran, şık sofralara ve özel lezzetlere ev sahipliği yapmaktadır.

Denize 100 metre mesafede yer alan tesisin misafirleri için özel plajı bulunmaktadır. Ege’nin masmavi sularını deneyimleme olanağının yanı sıra tesis bünyesinde 1 adet açık ana havuz, 1 adet panorama havuzu, 1 adet kaydırak havuzu ve 1 adet gardenia havuzu olmak üzere toplam 4 adet açık yetişkin havuzu, 1 adet kapalı yetişkin havuzu ve 1’i kapalı olmak üzere toplam 4 adet çocuk havuzu en keyifli serinleme olanaklarını misafirlerine sunmaktadır. Hem yetişkin hem de çocuk misafirler için birbirinden özel havuzların yanı sıra eğlenceli aktivite hizmetleri de sunmakta olan Jasmin Beach Hotel, dinlenmek isteyen misafirlerini SPA merkezinde karşılamaktadır. Hayalinizdeki yaz tatilini yaşayacağınız tesiste tatilinizi planlamak için http://www.jasminbeach.com/ ‘a tıklamanız yeterlidir.

Muhafazakar Ailelerin İlk Tercihi Bodrum İnanç Otel

Gümbet’te alternatif tatil olanağı sunan Bodrum İnanç Otel, ailenizle birlikte hem konforlu hem de lüks bir konaklama deneyimi yaşamanıza olanak sunmaktadır. Bodrum şehir merkezine 3 km, Bodrum otogara 5 km, Bodrum havaalanına 40 km uzaklıkta yer alan tesis, bay – bayan ayrı aktivite alanları ile mahremiyetinizi önemsemektedir. Konforu her anında doyasıya yaşayacağınız bir tatil için tesisin 71 odası bulunmaktadır. Alkolsüz her şey dahil konseptinde konuklarını ağırlamakta olan tesiste gün boyu misafirlere birbirinden özel açık büfe lezzetler sunulmaktadır.

Denize 200 metre mesafede yer alan Bodrum İnanç Otel’in plaj alanı karma hizmet vermektedir. Tesis bünyesinde bayanlar için 1 adet açık ve kaydıraklı, 1 adet kapalı, erkekler için 1 adet açık kaydıraklı ve 1 adet kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Bayan havuz bölümleri dışarıdan görülmemektedir. Tüm yetişkin havuzlarının yanında çocuk havuzu bulunmaktadır. Misafirlerine hem eğlence hem de huzur dolu anlar vadeden tesiste, yine bayan ve erkekler için ayrı olmak üzere SPA merkezi bulunmaktadır. Mahremiyetinizi sizin kadar düşünen bir tesiste, gönül rahatlığı ile konaklamak isterseniz http://www.inanchotel.com/ ile tatil planınızı yapabilirsiniz.

Advertorial Haber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.