arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C

Farklı galibiyet moralleri yerine getirdi..

Farklı galibiyet moralleri yerine getirdi..
8 Ekim 2022 22:10
A+
A-

Bodrumspor ligin 8’inci haftasında karşılaştığı Sakaryaspor’u evinde 5 golle geçti.

Arena Bodrum Haber – Etkili futboluyla beğeni toplayan Bodrumspor yeniden yükselişe geçti. Galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyleyen Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Biz doğru kapatmaları yapıp, doğru pozisyonları yakaladık ve değerlendirdik. Çok güzelde bir galibiyet aldık o yüzden mutluyum” dedi.

Spor Toto 1’inci Lig’de ligin 8’inci haftasında kendi evinde Sakaryaspor’u ağırlayan Bodrumspor 5-0’lık skorla farklı kazandı. Maçın ilk yarısında etkili oynayan Bodrumspor 19 ve 26’ıncı dakikalarda Kenan Özer’in golleriyle 2-0 öne geçti. İlk yarının geriye kalan dakikalarında etkisini sürdüren Bodrumspor’da Samet Yalçın’ın golüyle yeşil-beyazlı ekip soyunma odasına 3-0 galip girdi.

Maçın ikinci yarısına Sakaryaspor değişiklikle başladı. İlk yarıdaki etkili futbolunu koruyan Bodrumspor’da 58’inci dakikada Adıs’ın jenerik golüyle yeşil-beyazlı ekip 4-0 öne geçti. Maçın uzatma dakikalarında etkili gelen Bodrumspor’da, Samet Yalçın kendisinin 2 takımının 5’inci golünü attı. Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmazken, her iki takımda yakaladığı pozisyonlardan sonuç alamadı. Karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte Bodrumspor averaj farkı ve maç fazlasıyla 14 paunla 2’inci sıraya yükselirken, Sakaryaspor ise 12 puanla 7’inci sıraya düştü. Öte yandan, seyir zevki yüksek karşılaşmayı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, şarkıcı Hakan Altun tribünde takip etti.

Çok güzel bir galibiyet aldık..

Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bizim için keyifli bir gündü. Rakibi de analiz ettikten sonra oyuncularımızla paylaştığımız her şeyi sahada hemen hemen gördük diyebilirim. 2 farklı takımdı bugün sahada karşılaşanlar, birisi pas oyununu çok iyi oynayama çalışan ve ara ara iyide uygulayan birisi de bu zamana kadar mücadele gücü yüksek bir takımdı. Biz doğru kapatmaları yapıp, doğru pozisyonları yakaladık ve değerlendirdik. Çok güzelde bir galibiyet aldık o yüzden mutluyum. Geçen hafta Rize’de özellikle bu maçtaki pozisyonlardan çok daha net pozisyonlarımız vardı ama maalesef atamadık orada mağlup olduk Futbol bu yüzden güzel, attığınız zaman her şey çok güzel atamadığınızda maalesef kötü oluyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.