arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3674
EURO
34,9625
ALTIN
2.325,24
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Bodrumspor evinde aldığı bir puanla yetindi..

Bodrumspor evinde aldığı bir puanla yetindi..
18 Eylül 2022 19:10
A+
A-

Bodrumspor evinde ağırladığı Manisa Futbol Kulübü’yle 1-1 berabere kaldı.

Arena Bodrum Haber – Spor Toto 1’inci Lig’de mücadele eden Bodrumspor ligin 6’ıncı haftasında evinde Manisa Futbol Kulübünü ağırladı.

Maç sonu açıklama yapan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bu lig zor bir lig alınan her puan çok kıymetli, bugünde biz aldığımızda yetineceğiz ve yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Karşılaşmanın notları..

Maçın ilk yarısında karşıklı gol pozisyonları yaşanırken, 45+3’te Kenan Özer’in penaltı golüyle yeşil-beyazlı ekip soyunma odasına galip girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan yeşil-beyazlı ekip üst üste gol pozisyonları yakaladı. Manisa F.K. karşılaşmanın 88’inci dakikasında Mehmet Uysal’ın golüyle beraberliği yakaladı. Maçın uzatma dakikalarında kısa süreli gerginlik yaşanırken, Manisa F.K.’da Çağrı Giritlioğlu kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın uzatma dakikalarında gol sesi çıkmazken, karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

Bodrumspor averaj farkıyla 11 puanla 2’inci sırada yer alırken, Manisa Futbol Kulübü ise 8 puanla haftayı 8’ inci sırada kapattı.

Teknik direktör açıklamaları..

Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Çok dengeli bir maçtı. Özellikle ilk yarı böyle geçti onlarda çok doğru önlemler aldı. İlk yarı az da olsa pozisyon bulan taraftık. Bizim kaçırdığımız 3-4 tane pozisyonlarımız var. Bitiremedik, bitirsek çok güzel olacaktı. Bu lig zor bir lig alınan her puan çok kıymetli, bugünde biz aldığımızda yetineceğiz ve yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Manisa Futbol Kulübü Teknik Direktörü Levent Eriş ise, “İlk devreyi istediğimiz şartlarda bitimeyi hedeflemiştik. Biraz bekleyerek rakibe pozisyon vermeyi azaltarak yapmaya çalıştık. 44’üncü dakikaya bunu başardık. İkinci yarıda biz maçı bırakmadık, hep reaksiyon gösteren bir takımız. İkinci yarı daha çok pozisyon bulmayı amaçladık. Biz yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. Kadromuzda çok genç oyuncular var ve onları kazanmak için devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.