arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5101
EURO
34,7821
ALTIN
2.423,12
BIST
9.709,47
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
21°C
Bodrum
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C

Bodrumlu İngiliz’in Erdoğan Hayranlığı…

Bodrumlu İngiliz’in Erdoğan Hayranlığı…
10 Ocak 2021 15:00
A+
A-

20 Yıldır Bodrum’da yaşayan İngiliz vatandaşı Peter Down, tam bir Recep Tayyip Erdoğan hayranı çıktı.

Arena Bodrum Haber – AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen’i ziyaret eden Peter Down, Yaka’da devam eden cami restorasyon çalışmasına da katıldı.

İngiliz Kraliyet Ailesi’ne ait Buckingham Sarayı süvari birliğinden emekli olan, 20 yıldır Bodrum’da yalnız yaşayan 72 yaşındaki İngiliz vatandaşı Peter Down, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hayranı çıktı. AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’le bir araya gelen Peter Down, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gerek yurt içi gerekse yurt dışında çok güçlü olduğunu, kendisinin bir dünya lideri olduğunu belirtti.

Camii restorasyonunda gönüllü oldu…

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’le birlikte Yaka Mahallesinde devam eden tarihi cami restorasyonunda gönüllü olarak çalışan Peter Down, Gökmen’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir resmini de istedi.

Peter Down’un tam bir Recep Tayyip Erdoğan hayranı olduğunu belirten Osman Gökmen; “İngiliz vatandaşı Peter Down benimde sık sık görüştüğüm bir dostum. Kendisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın dış politika hamlelerini çok beğendiğini, bu sayede bir dünya lideri olduğunu belirtti. Ayrıca Sayın Erdoğan’ın ülkesinde çok sevilen, inanılan güçlü bir lider olmasını çok takdir ediyor. Peter Down, Buckingham Sarayı’nda Süvari Birliği’nden emekli olmuş ve 20 yıldır Bodrum’da yaşıyor. Bodrum’u çok seviyor. Kendisi benimle birlikte Yaka’da devam eden cami restorasyonuna geldi ve eline küreği alarak çalışmalara gönüllü olarak katıldı. Down benden Sayın Cumhurbaşkanımızın bir resmini de istedi. En yakın zamanda kendisiyle buluşup Sayın Cumhurbaşkanımızın resmini hediye edeceğim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.