arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
25°C
Bodrum
25°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C

Bodrumlu Derin ‘Bodrumspor’a Şans Tanımadı..

Bodrumlu Derin ‘Bodrumspor’a Şans Tanımadı..
16 Mart 2024 11:53
A+
A-

Türkiye Voleybol Federasyonu Sultanlar Ligi’ne yükselme maçlarının ilkinde vasat bir voleybol oynayan Bodrumspor, Aras Kargo’ya direnemedi.

Arena Bodrum Haber – Sultanlar Ligi yükselme maçlarının son ayağı olan Play-Off final grubu maçları Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonunda oynanmaya başladı.

Dün saat 17:00’de Aras Kargo’yla karşılaşan “Bodrum’un İncileri” maçı 3-0 kaybederek gruba kötü bir başlangıç yaptı.

Bodrumspor’un karşılaşmanın ilk setinde alabildiği 8 sayı, onlu sayıların altında kaldığı ilk set olarak tarihe geçti. Servis karşılamada 7 direk sayı veren, servis kaçıran ve etkisiz hücumlarıyla vasat altı bir voleybol sergileyen Bodrumspor, seti 25-8 kaybetti. Bu sette Aras Kargo’nun başarılı oyuncusu Derin Ezgi Taşdemir etkili hücumları, servileri ve bloklarıyla öne çıktı.

Karşılamanın ikinci setinde de Derin, Zago ve Yuliya’nın başarılı oyunları Aras Kargo’yu sahada etkili kıldı. Aras Kargo’yu 4-8 Sayı aralığında geriden takip eden Bodrumspor, bu seti de 25-20 kaybetti.

İlk iki sette kazanmak adına bir motivasyon gösteremeyen “Bodrum’un İncileri” 3. sette de yine Aras Kargo’yu 3-4 sayı geriden takip etti. Bu sette Tanya ve Anna ile direnen Bodrumspor setin son bölümünde 23-22 öne geçse de, sete etkili servisleriyle damga vuran Yuliya’nın 3 sayılık serisi skoru belirledi. 25-23 sona eren seti kaybeden Bodrumspor, maçı da 3-0 kaybetti.

Bodrumspor’un aldığı yenilgiye rağmen matematiksel olarak devam eden “Sultanlar Ligi” iddiası, bugün saat 16:00’da Bahçelievler Belediyespor ile oynayacağı maçı kazanmasıyla devam edecek.

Bodrumlu Derin, karşılaşmayı domine etti..

Aras Kargo’nun Bodrumlu oyuncusu Derin Ezgi Taşdemir, maçı domine ederek Aras Kargo’nun rahat kazanması katkı koydu.

2002 Doğumlu olan Taşdemir, voleybola Bodrum İhtisas Spor Kulübü‘nde başladı. 5 Yıl alt yapıda çalışan Taşdemir, Vakıfbank’ın dikkatini çekince Ankara’ya transfer oldu.

Vakıfbank sonrasında Eczacıbaşı’nın da alt yapısında oynayan voleybolcumuz U17 ve U18 kadın voleybol milli takımımızın asil kadrosunda yer aldı.

A Takımlar düzeyinde Beşiktaş, Bahçeşehir, Sarıyer, Yeşilyurt ve PTT kulüplerinde voleybol hayatını devam ettiren Taşdermir, Aras Kargo’nun en etkili oyuncusu..

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.