arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
20°C
Bodrum
20°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
13 Nisan 2018 12:57
A+
A-

Dün Bodrum’da “Ekonomi Zirvesi”  Gayrimenkul ve Turizm yatırımları başlıklı bir toplantı düzenlendi. Hayırlara vesile olsun diye kalktık gittik. Zirveye çıkmayı düşünürken yerlerde süründüğümüzü fark ettik.

Durup dururken Bodrum’da Ekonomi zirvesi düzenlenmesi bir anda “bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü” deyimini getiriyor insanın aklına.  Sorduk soruşturduk bu toplantı ne ola ki, neden ihtiyaç duyuldu katılımcılar kimdir, kim değildir derken meğer il il dolaşan tiyatro turnesi gibi bir şeymiş, sıra Bodrum’a gelmiş bizde seyir için oradaymışız.

Konunun muhattapları her ne kadar toplantıdan memnun olsalar da gerçekten biz bir şey anlamadık. Konu neydi, biz niye oradaydık, yapılan işten ne sonuç çıktı bilemedik. Şeklen baktığınızda bir dayak yemediğimiz kaldı. Soru soralım diyoruz kısa kesin aydın havası olsun diyorlar, soru soruyoruz yanıt veren yok. Yanıt veren ise sorulan sorunun memnuniyetsizliğiyle yarım ağız konuşup sorunun sorulmayan kısmına cevap verdi.

Toplantı beklemeler dahil toplam dört saat sürdü en son uçağımız var deyip yok oldular. Bizde peşlerinden siz nasıl olsa bir daha gelirsiniz der gibi baktık. El bile sallayamadık, bizim için üzüntü verici oldu çünkü biz Bodrumlular olarak misafirperveriz, hoşgörülüyüzdür.

Sonuç ne oldu derseniz

Akıl aldık, bol bol reklam dinledik özellikle bir bankanın, aramızdan bazıları çok verimli bir toplantıydı diye katılımcıların ruhunu okşadı ve biz ruhsuz ayrıldık.

Şunu dediler…

Buraya büyük yatırımcılar gelecek, her şey güzel olacak, Bodrum Lüks içinde yaşayacak, sizlerde bu lüks yaşamın içerisinde KÖLE olacaksınız

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.