arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4202
EURO
34,8115
ALTIN
2.399,48
BIST
10.208,65
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
23°C
Bodrum
23°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
25°C

BODRUM MASALI RİXOS’TA ‘YAZA MERHABA’ DEDİ…

BODRUM MASALI RİXOS’TA ‘YAZA MERHABA’ DEDİ…
7 Mayıs 2017 14:20
A+
A-

Bodrum Masalı’nın oyuncuları, Rixos Premium  Bodrum Otel’in ‘Yaza Merhaba’ partisindeydi. 

Ekranların sevilen dizisi “Bodrum Masalı”nın çekimlerinin gerçekleştirildiği Rixos Premium Bodrum,  ‘Yaza Merhaba’ partisini dizi ekibiyle birlikte yaptı.

Yakın zamanda sezon finali yapmaya hazırlanan Bodrum Masalı’nın ekibi tam kadro Rixos Otel’deydi. Seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı gecede Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum İlçe  Jandarma Komutanı Ömer Faruk Karaşahin, ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş da hazır bulundu. Tüm oyuncu kadrosunun eksiksiz katıldığı gecede Şevval Sam söylediği Ege türküleri ve ‘Bodrum Bodrum’ şarkısıyla dinleyenleri mest etti. Dizinin genç oyuncusu Dilan  Çiçek Deniz de sahneye çıkarak Türkçe ve İspanyolca şarkı söyledi. Yaza Merhaba partisinde bir de “Bodrum Kalesi” temalı dizi oyuncularının da resimlerinin olduğu pasta kesildi. Gecenin sürprizi ise Rixos Bodrum Otel Genel Müdürü Mehmet Tulunay ile otel yöneticilerinin zeybek gösterisi oldu.

Tulunay’ın Harman dalı oynamasının ardından  Bodrum Masalı dizisinin “Kelebek” karakterini canlandıran  Hilmi Cem  İntepe ve “Ateş” karakterini oynayan Alperen Duymaz da zeybek oynadı.

Geceye katılan  Şevval Sam gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dizinin çok yoğun geçtiğini söyleyen Sam “Sezon yorucuydu ama çok keyifli geçti.  Bodrum’da olup da keyifli geçmemesi imkansız. Sezon finali için bir araya geldik. Umarım seneye tekrar devam eder. Çok şahane bir ekip ile çalışıyoruz. Ben Bodrum’a yerleştim galiba. İstanbul defterini kapattım. Kafamda bir takım projeler var. Dizinin devam edip etmeyeceğine bağlı. Birkaç projem var hayata geçerse haberiniz olur” ifadelerini kullandı.

Dizinin Bodrumlu oyuncusu Hilmi Cem İntepe de Bodrum Masalı ile çok güzel bir kitleye ulaştıklarını belirterek “Güzel ve başarılı bir sezon geçti. İnsanlar tarafından sevildik güzel bir kitleye ulaştık.  Bodrum’u güzel tanıttığımızı düşünüyorum. Ben zaten Bodrumluyum kendi memleketimde oynamak ise ayrı bir şans benim için.” diye konuştu.

NEJAT İŞLER’İN ELİ SARILIYDI…

Ünlü oyuncu  Nejat İşler gecede dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Elinde sargı beziyle geceye gelen İşler’in diş tedavisi yaptırdığı öğrenildi. İşler, dizi çekimleri için yüzünün şişmemesi gerektiğinden damar yolu ile ilaç tedavisi gördüğünü anlattı. Bodrum’da yaşayan ünlü oyuncu, “Bodrum’da dizi çekmek ilginç oluyor. Ekibin çoğunu tanıyorum. Daha öncede beraber çalıştığım ekip.  Yönetmeni zaten Kaybedenler kulübü filminden tanıyorum. Patron da zaten eski patron. Ben evimde gibi hissediyorum kendimi” dedi.

Bodrum Masalı oyuncuları, gece boyunca hayranlarının isteklerini kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi. Gece müzik ve eğlence ile devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.