arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4221
EURO
34,8287
ALTIN
2.398,58
BIST
10.208,65
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
23°C
Bodrum
23°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
25°C

BODRUM KAYMAKAMI 30 AĞUSTOS MESAJI YAYINLADI….

BODRUM KAYMAKAMI 30 AĞUSTOS MESAJI YAYINLADI….
29 Ağustos 2016 11:55
A+
A-

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan 30 Ağustos mesajı yayınladı

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olan, milletimizin birlik ve beraberlik içinde verdiği onurlu ve kahramanca mücadelenin sonucunda kazanılmış 30 Ağustos Zaferi’nin 95’inci yıldönümünü kutlamanın sonsuz heyecanı ve kıvancı içerisindeyiz.

30 Ağustos Zaferi, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı tüm imkânsızlıklara rağmen, Türk Milleti’nin sarsılmaz azmi, birlik ve beraberliği, inancı, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmıştır.

Tüm tarihi boyunca bağımsız yaşamayı ülkü edinmiş Yüce Milletimiz, tarihinden aldığı onuru, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ya İstiklal Ya Ölüm” sözleriyle perçinleyerek onun komutasındaki kahraman ordumuzla 30 Ağustos tarihinde muhteşem bir zafere imza atmıştır.

Her türlü olumsuzluğa ve yokluğa rağmen kazanılan bu büyük zaferle, Yüce Milletimizin vatan sevgisi ve bağımsızlık ülküsü önünde hiçbir gücün duramayacağı tüm dünyaya ilan edilmiştir.

Bin yıldır bu coğrafyada nice düşmanları yenmiş, nice ihanet çetelerini çökertmiş olan aziz milletimiz, elbette bölücü terör örgütünün de, onun maşası haline dönüşen paralel devlet yapılanmalarının da üstesinden gelecektir.

Bunun için ihtiyacımız olan tek şey, birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı güçlendirmek, iç ve dış tüm düşmanların karşısına tek vücut olarak çıkmaktır. “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” ilkesi etrafında bütünleşen milletimiz, inşallah, içinde bulunduğumuz dönemde yaşadığımız tehditleri de bertaraf edecektir. “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır” dizesinde ifade edildiği gibi, bir gül bahçesine girer gibi toprağa düşen her şehidimiz, bu toprakları vatanımız olarak tescilleyen birer mühürdür.

Bu inançla, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en derin duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

30 AĞUSTOS PROGRAMI

Zafer Bayramı’nın 94. yıl dönümü, bütün yurtta olduğu gibi Bodrum’da da günün anlam ve önemine uygun bir şekilde aşağıda hazırlanan program çerçevesinde kutlanacaktır.

Zafer Bayramı, 30 Ağustos 2016 Salı   günü saat  07:00’de başlayacak,  saat 24:00’de sona erecektir.
Resmi daire ve kuruluşlara ait binalar, meskenler ile özel işyerleri Türk   Bayrağı   Kanunu’nda yazılı niteliklere uygun bayraklarla süslenecek ve gece de ışıklarla aydınlatılacaktır.

1.ÇELENK SUNMA TÖRENİ (09:30)
Kamu Kurum ve Kuruluşlarının amir ve müdürleri ile siyasi parti ilçe başkanları, meslek odaları başkanları, dernek başkanları ve temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcilerinin de katılımı ile  Çelenk Sunma Töreni, 30 AĞUSTOS 2016  SALI GÜNÜ SAAT 09:30’DA BELEDİYE MEYDANI ATATÜRK  ANITI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.  ATATÜRK ANITINA  SADECE BODRUM KAYMAKAMLIĞI,  GARNİZON KOMUTANLIĞI  VE  BODRUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇELENKLERİ  SUNULACAKTIR.
(Ti)  işareti ile Ulu Önder Atatürk ve Aziz  Şehitlerimizin manevi huzurunda bir (1) dakikalık saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı eşliğinde bayrağımız göndere çekilecektir.

2.GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ  BELİRTEN KONUŞMA
Garnizon Komutanlığı’nca belirlenecek personel tarafından yapılacaktır.

3.TEBRİKAT TÖRENİ (10:00-10-15)
Bodrum Kaymakamı beraberinde Garnizon Komutanı ve Bodrum Belediye Başkanı KAYMAKAMLIK  MAKAMINDA tebrikleri kabul edeceklerdir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.