arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C

BODRUM KARTALLARI KAYMAKAM DR. GÖDEKMERDAN’I ZİYARET ETTİLER…

BODRUM KARTALLARI KAYMAKAM DR. GÖDEKMERDAN’I ZİYARET ETTİLER…
2 Kasım 2016 18:07
A+
A-

Bodrum Kartalları Basketbol Takımı Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı sezonun ilk maçı öncesi ziyaret ettiler

2014 yılında kurulan ve bu sene Erkekler Basketbol Ligi 3. Liginde mücadele edecek olan Beşiktaş Spor Kulübünün Bodrum Basketbol Spor Okulu takımı olan Bodrum Kartalları oyuncu, yönetici ve antrenörleri Kaymakam Dr. Gödekmerdan ile bir araya geldiler.

Erkekler Basketbol 3. Liginde ilçemizi temsil edecek olan Bodrum Kartalları, 6 Kasım Pazar Günü Binnaz Karakaya Spor Salonunda çıkacakları ilk müsabakaya Kaymakam Dr. Gödekmerdan’ı davet ettiler.

bodrum-kartallari-1Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan yaptığı konuşmada; “İnşallah güzel bir sezon geçireceksiniz. Hazırlıklar gayet iyi gidiyor. Hocalarımız da zaten çok profesyonel. İnşallah başarılarınızı takip edeceğiz. Şimdiden bu sezon için başarılar diliyorum. Sizler çok önemli bir kulübün basketbol okulunda yetişip Bodrum’u profesyonel ligde temsil edecek hale geldiniz. Bundan sonra da çok çalışarak bu sene ikinci lige, seneye de 1. Lige çıkmanızı umut ediyorum. Bodrum Kartalları tüm öğrencilerimize örnek olmalı. İlçemiz adına tekrar sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarete takım oyuncularının yanı sıra Baş Antrenör Hakan Yörükoğlu, Yardımcı Antrenör Kerem Öztoprak, Yardımcı Antrenör Ahmet Akalın, Genel Menajer Şemsi Kanat, Takım Menajeri Emre Uzer, Yönetici Semih Nalbantoğlu ve Ramazan Aydın’lı katıldılar.

Kulüp Yöneticisi Semih Nalbantoğlu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Sayın Kaymakamımıza bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmek ve kendisini ilk maçımıza davet etmek için buraya geldik. Kurulduğumuz günden bu yana her konuda bizlere destek oldular. Çok profesyonel bir antrenör kadromuz ve çoğu Bodrum’un kendi çocuklarından oluşan iddialı bir kadromuz var. İnşallah başarılı bir sezon geçirip şampiyon olacağız. Amacımız Bodrum’da yaşayan gençlerimizi spora teşvik edip, başarılı bir Bodrum takımı oluşturmak ve Bodrum’u 1i ligde temsil etmek” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.