arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
20°C
Bodrum
20°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

BODRUM İHTİSAS SPOR KÜÇÜK KIZLAR MUĞLA ŞAMPİYONU…

BODRUM İHTİSAS SPOR KÜÇÜK KIZLAR MUĞLA ŞAMPİYONU…
2 Nisan 2018 15:16
A+
A-

Bodrum İhtisasspor alt yapıdaki başarılarına voleybol küçük kızlar kategorisinde Muğla Birincisi olarak bir yenisini daha ekledi.

Yaklaşık 3 aydır devam eden Muğla küçük kızlar voleybol il birinciliği müsabakaları sonuçlandı. 18 takımın katıldığı ligde Bodrum İhtisasspor namağlup birinci oldu. Final müsabakasında Yeşil Marmarisspor Kulübü ile karşılaşan Bodrum İhtisas Sporlu kızlar, çok çekişmeli geçen maçı da 3-2 kazanarak Muğla il birincisi oldular. 10-13 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Bölge grup birinciliği müsabakalarında Muğla yı temsil etme hakkı kazanan Bodrum İhtisasspor un hedefi Türkiye finallerine  katılabilmek.

Bodrum İhtisasspor Kulüp Başkanı Cem İpçi; “Bodrum İhtisasspor, başarılarına bir yenisini daha ekledi. 15 yıldan bu yana Bodrum ve Muğla voleyboluna hizmet eden kulübümüz, Eylül ayından itibaren de Eczacıbaşı Spor kulübü ile yaptığı protokol ile dev bir adım daha attı. Bu çalışmanın meyvelerini de bu 1.likle toplamaya başladık” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.