arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C

Bodrum Güçbirliği: Milletvekili adaylarından Bodrum için proje istiyoruz!

Bodrum Güçbirliği: Milletvekili adaylarından Bodrum için proje istiyoruz!
6 Nisan 2023 13:06
A+
A-

Bodrum Güçbirliği Derneği, daha önce defalarca Bodrum’dan milletvekili olması gerektiği çağrısıyla birlikte, milletvekili adaylarının projelerini de duymak istediklerini söyledi.

Arena Bodrum Haber – Bodrum Güçbirliği Derneği, daha önce defalarca hangi partiden olursa olsun Bodrum’un TBMM’de milletvekilleriyle temsil edilmesi gerektiğini açıklamış, bu yönde çağrılar yapmıştı.

Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, son günlerde bazı sivil toplum kuruluşları ve aday adaylarından yıllardır yaptıkları çağrıların aynısını duymaya başladıklarını ve bundan memnunluk duyduklarını belirtti.

Şimdilik sadece ziyaret görüyoruz..

Başkan Serdar Kayhan milletvekili aday adaylarının şu aralar bol bol esnaf ve vatandaş gezdiğini, ancak bu isimlerin büyük çoğunluğundan Bodrum’a nasıl bir katkı koyacaklarına dair bir açıklama duymadıklarını belirtti. Adaylığı kesinleşecek isimlerin muhakkak projelerini ve TBMM’de Bodrum için yapacaklarını açıklamaları gerektiğini belirten Kayhan şunları ifade etti:

“Bodrum Güçbirliği Derneği olarak en önemli amacımız Bodrum’u çocuklarımızla gençlerimizle annelerimizle büyüklerimizle doğasıyla daha güzel yaşanabilir bir kent olmasına katkı sunmaktır. Katkı sunmaktan başka yetkimiz ve görevimiz de yoktur. Çünkü karar verici uygulayıcı değiliz. Ancak farkındalığı arttırarak toplumsal istekleri yüksek sesle dile getirebiliyoruz.

Kenti yönetme, idare etme sorumluluğunu alanlar seçilenler, atananlar ve siyasiler işlerini doğru, planlı, zamanında akılcı olarak yapsa emin olun, sadece bizlere güzellikleri izlemek ve yaşamak kalırdı. Bu bahsettiğimiz seçilen atanan ve siyasiler o koltuklara oturuncaya kadar gösterdikleri performansı koltuklara oturduktan sonra da gösterseler eminim ki her şey çok daha güzel olacaktır.

Ülke olarak seçime gidiyoruz. Bodrum’dan hangi partiden olursa olsun bu seçimlerde bir milletvekili seçilmesini istiyoruz. Ama görüyoruz ki ortada kimse “Var ama Yok” – “Yok ama Var” durumunda..

Biz hangi adayı hangi kritere göre seçeceğiz. Doğru dürüst proje sunan yok denecek kadar az. Bodrum’un hangi sorunlarını tespit etmişler, bunlarla ilgili çözümleri projeleri ne, TBMM’de Bodrum için neler yapacaklar, bilmiyoruz. Kimin kimden daha faydalı olduğu, Bodrum’a ne değer katacağını bilmiyoruz. Şimdilik tek bildiğimiz esnafın elini sıkıp fotoğraflarını paylaşmak.

Bodrum’un çok önemli lojman sorunu var. Bize göre en önemli sorundur. Yakında doktor, öğretmen,  hakim, savcı, polis, asker, memur kalmayacak, bulamayacağız. Gelenler gelmek istemiyor, kalanlar tayin istiyor. Bu aşırı fahiş konut fiyatlarıyla memurlarımız işçilerimiz çok ciddi sıkıntı yaşıyor.

Bodrum’da yaşayanlar ve bu kentin değerine değer katmak isteyenler olarak daha birçok çözüm bekleyen işleri erdemli ilkeli vatandaş olmanın gereği ve gerekliliği olarak dile getirmeye devam edeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.