arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
22°C

Bodrum FK yediği son dakikada gollüyle 2 puanı İzmir’de bıraktı..

Bodrum FK yediği son dakikada gollüyle 2 puanı İzmir’de bıraktı..
26 Eylül 2023 18:36
A+
A-

Bodrum Futbol Kulübü deplasmanda konuk olduğu Altay’la 1-1 berabere kaldı.

Arena Bodrum Haber – Karşılaşmanın ilk yarısında etkili futbol oynadıklarını söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “İkinci yarı istediğimiz gibi oynayamadık. Buna rağmen de müsabakayı kopartabilirdik. Maçın böyle bitmesi bizi üzdü” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 6’ıncı hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Altay’a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Bodrum FK’da Gökdeniz’in sert vuruşunda top direkten döndü. Yeşil-beyazlı ekipte Aldair’in penaltı vuruşunda top ağlarlar buluştu. Yeşil- beyazlı ekip soyunma odasına 1-0 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Bodrum FK etkili oyununu sürdürdü. Maçın son dakikalarına doğru Altay, Zeki’nin golüyle beraberliği yakaladı. Karşılaşma 1-1 sona erdi. Bu sonuçla 16’ncı sıradaki Altay 4 puana ulaştı. Bodrum FK ise 11 puanla 5’inci sıraya düşüp 3’te 3 yapma ve 2’nci sıraya yükselme şansını kaçırdı.

Maçın sonucu bizi üzdü..

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “İlk yarısını çok iyi oynadığımız domine ettiğimiz çok pozisyona girdiğimiz ve sadece bir gol bulduğumuz maçın ikinci yarısında maalesef doru oyunu oynayamadık. İkinci yarı da istediğimiz gibi oynayamadık. Buna rağmen de müsabakayı kopartabilirdik. Maçın böyle bitmesi bizi üzdü. Ama hep söylüyorum puan puandır. Biz de 1 puanımızı aldık ve önümüze bakacağız” dedi.

Altay Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise “Bu hafta iyi çalışma yaptık ve bugün puan veya puanlarla ayrılırız diye konuşmuştuk. Fakat futbolda beraberlikte var. Galip gelseydik bizim açımızdan iyi olacaktı ve üst sıralara çıkacaktık. Bugünkü oyun, ileriye ışık verdi. Bundan sonranın devamında bu oyunumuzu oynarsak haftaya Giresun’dan da puan veya puanlarla döneceğimizi düşünüyorum. Umarım biz bu iyi oyunumuzu devam ettiririz” diye konuştu.

Maçın önemli anları..

11. dakikada Gökdeniz’in ceza sahasının sol çaprazından çektiği sert şutta top yan direkten ters kanada doğru açıldı.
31. dakikada Celal, Arda’nın ceza sahasındaki müdahalesi sonrası yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi.
34. dakikada Aldair, penaltı atışında topu filelere gönderdi. 1-0
48. dakikada sağ kanatta topla buluşan Salih, ceza sahasına girer girmez şutunu çekti ve top üstten dışarı çıktı.
71. dakikada Tolga’nın sağ kanattan kullandığı kornerde Ceyhun penaltı noktasının önünde yükselip kafa vuruşunu yaptı ve top üstten dışarı çıktı.
87. dakikada Ali’nin ara pasında Marco Paixao ceza sahası içinde topu kontrol ettikten şutunu çekti ve kaleci kornere çeldi.
88. dakikada sağ kanattan kullanılan kornerde ön direkte Paixao, kafa vuruşuyla arka direğe gönderdi ve topla buluşan Zeki, müsait pozisyonda topu ağlara gönderdi. 1-1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.