arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
22°C

Bodrum FK Teknik Direktörü Taşdemir, “Sezona başlangıç biraz yavan oldu”

Bodrum FK Teknik Direktörü Taşdemir, “Sezona başlangıç biraz yavan oldu”
30 Ağustos 2023 16:52
A+
A-

Bodrum Futbol Kulübü ligin 4’üncü haftasında kendi evinde Ümraniyespor’u ağırlayacak. 

Arena Bodrum Haber – Maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekip,  geçtiğimiz haftaki Gençlerbirliği mağlubiyetini telafi etmek için galibiyete odaklandı.

Takımın performansıyla ilgili özeleştiri yapan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “2 senedir bu ligdeyiz ve üzerinde durduğumuz nokta, takımımızın oyun olarak hem bize hem de izleyenlere keyif vermesi. Dolayısıyla bu sezona başlangıç o açıdan biraz yavan oldu” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 4’üncü hafta mücadelesinde Bodrum FK kendi evinde Ümraniyespor’u ağırlayacak. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği karşısında alınan mağlubiyeti telafi etmek için seyircisi önünde galibiyete kenetlendi. Yeşil-beyazlı ekipte tecrübeli yıldız Süleyman Özdamar’ın kart cezası sona ererken, sakatlığı devam eden Kenan Özer bireysel antrenmanlara başladı. Özer’in yanı sıra Musah Mohammed’in sakatlığı devam ederken, Pedro ve Erkan Değişmez’de sakatlık yaşadı. Tecrübeli oyuncuların maç gününe kadar durumlarının netlik kazanacağı belirtildi.

Milli araya galibiyetle girmek istiyoruz..

Takımın oyun anlamında keyif vermediğini söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Geçen hafta oynadığımız müsabakada penaltı, penaltı değildi. Bunu bu işi bilen üstatlara sorduk. O önemli değil önemli olan bizim için oyun. 2 senedir bu ligdeyiz ve üzerinde durduğumuz nokta, takımımızın oyun olarak hem bizde hem de izleyenlere keyif vermesi. Dolayısıyla bu sezona başlangıç o açıdan biraz yavan oldu. Son maçta doğru oyun ve doğru kalite yoktu. Eksiklerimizi biliyoruz, gidermeye çalışıyoruz. Sakatlarımız var, sakat olan oyuncularımızın koşulara başlaması bir nebzede olsun sevindirici. Bununla beraber Erkan ve Pedro’nun sakatlığı bizi birazcık daha sıkıntıya soktu. Yeni gelen arkadaşlarımızın uyumuyla biraz sıkıntı yaşıyoruz. Bunu en kısa sürede atlatıp özellikle milli aradan sonra çok daha farklı bir duruma gelmek istiyoruz. Geçen sene Süper Lig’de mücadele eden zorlu bir rakiple mücadele edeceğiz. Rakibimiz Ümraniyespor ilk 3 maçta istediği sonuçları alamadı belki ama oyun kalitesi anlamında birazcık daha ön plana çıktı. En iyi şekilde hazırlanıp inşallah bu maçta galip gelerek milli araya o şekilde girmek istiyoruz” dedi.

Takımın tecrübeli oyuncularından Muhammed Gönülaçar ise, “Hedefi olan bir takıma geldiğim için mutluyum. Süper Lig kapısından döndü bunun akabinde tekrar şampiyon olmak için uğraş veren iyi transferler yapan bir takıma geldim. Hedefimiz şampiyonluk o yolda ilerlemek istiyoruz. Geçen hafta haksız bir penaltı ile mağlup olduk. Elimizden gelen tüm mücadeleyi vererek devam ediyoruz. Bu hafta içeride oynuyoruz, taraftarı yanımıza bekliyoruz. Coşkulu bir taraftarımız var, onların desteğiyle bu yolda daha iyi başarılara imza atacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.